Site icon NewsIT

Λήδα Ματσάγγου: Με φρικάρει να μην μπορώ να κάνω πράγματα μόνη μου

29.10.2023 | 19:27
Λήδα Ματσάγγου: Με φρικάρει να μην μπορώ να κάνω πράγματα μόνη μου

“Με αγχώνει πολύ με τον χρόνο η ανημποριά στα γηρατειά” εξομολογείται η Λήδα Ματσάγγου.

Για την τηλεοπτική της επιστροφή, μετά την προσωρινή της απομάκρυνση λόγω εγκυμοσύνης, την σχέση με τον χρόνο αλλά και τους φόβους για τα γηρατειά μίλησε με ειλικρίνεια η Λήδα Ματσάγγου στη συνάδελφο της, Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής “Μαμα-δες”της ΕΡΤ. 

“Μου φαίνεται ότι ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Βλέπω στον γιο μου, τον Νικόλα, πόσο βασανιστικά αργά περνάει και θυμάμαι ότι και για μένα, όταν ήμουν στο σχολείο, ίσχυε το ίδιο. Περνούσε αργά ο χρόνος όταν ήμασταν πιτσιρίκια” εξομολογήθηκε αρχικά η ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο του “Κάνε ότι κοιμάσαι”.

“Τώρα, δεν ξέρω… Δεν προλαβαίνω. Δεν προλαβαίνω να κάνω αυτά που θέλω και να ξεκουραστώ κιόλας. Αυτό που με αγχώνει πολύ με τον χρόνο είναι στα γηρατειά η ανημποριά. Από μικρή όμως δεν μου άρεσε καθόλου”. 

 

“Η ανημποριά των γηρατειών με φρικάρει! Το να μην μπορώ δηλαδή να κάνω πράγματα μόνη μου. Με σοκάρει η ιδέα που δεν θα μπορώ να κάνω κάποια πράγματα, ελπίζω όμως να μπορώ να αυτοεξυπηρετούμαι” παραδέχθηκε, εν συνεχεία, η Λήδα Ματσάγγου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version