Site icon NewsIT

«Λύγισαν» στο MasterChef 2024: Ο Λευτέρης το χρυσό εισιτήριο για τον τελικό, πικρή αποχώρηση για τον Κώστα

05.06.2024 | 07:31
«Λύγισαν» στο MasterChef 2024: Ο Λευτέρης το χρυσό εισιτήριο για τον τελικό, πικρή αποχώρηση για τον Κώστα

Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του Masterchef 2024, και… ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα. Ο φετινός διαγωνισμός μαγειρικής κρύβει πολλές εκπλήξεις, και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη.

Αντιμέτωποι με μία από τις πλέον απαιτητικές και κρίσιμες ομαδικές δοκιμασίες βρέθηκαν οι έξι παίκτες του MasterChef 2024. Χριστίνα, Ηλίας και Κώστας για τη γκρι μπριγάδα, ενώ Λευτέρης, Σοφοκλής και Νίκος για τη μπορντώ μπριγάδα διασταύρωσαν τα… μαχαίρια τους, με στόχο μία θέση στον μεγάλο τελικό του reality μαγειρικής.

Οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους και με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα μενού τριών πιάτων με βασικό τους υλικό τα ψάρια και τα θαλασσινά.

Oι τρεις κριτές ενημέρωσαν τους παίκτες πως το καλύτερο πιάτο της νικήτριας μπριγάδας κερδίζει μία θέση απευθείας στον τελικό του μαγειρικού διαγωνισμού, ενώ αντιθέτως το χειρότερο πιάτο των ηττημένων θα δει αυτόματα την πόρτα της εξόδου.

Νικητές στην ομαδική δοκιμασία αναδείχθηκαν οι Μπορντώ με σκορ 24-23. Λευτέρης, Σοφοκλής και Νίκος εντυπωσίασαν τους κριτές με τους ευφάνταστους και γευστικούς συνδυασμούς των πιάτων τους, κερδίζοντας τους Γκρι στα σημεία.

Μάλιστα, ως το αρτιότερο πιάτο της μπριγάδας ξεχώρισε εκείνο του Λευτέρη, λαμβάνοντας 9/10 και δίνοντάς του το ένα από τα δύο «χρυσά» εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2024.

MasterChef 2024 | Ποιος παίρνει το πρώτο εισιτήριο για τον Μεγάλο τελικό;

«Δεν το ‘χω επεξεργαστεί ακόμα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Κατάφερα αυτό που ήθελα, να βγάλω αυτά τα συναισθήματα στους κριτές με τα πιάτα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο φιναλίστ του reality μαγειρικής.

Στον αντίποδα, οι Γκρι γνώρισαν την ήττα και εμφανώς απογοητευμένοι περίμεναν την τελική ετυμηγορία των κριτών. Σύμφωνα με τα σχόλια που ακολούθησαν, ο Κώστας παρουσίασε τη λιγότερο αξιόλογη προσπάθεια και με βαθμολογία μόλις 6/10 ήταν αυτός που αποχώρησε από το MasterChef 2024, λίγες ημέρες πριν το τέλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version