Media

Λύγισε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Μού ήρθαν δάκρυα στα μάτια

Συγκινήθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν καλεσμένη στην Ελένη και βούρκωσε όταν αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση του θεάτρου, μετά τα lockdown λόγω της πανδημίας.

«Όταν ξαναγυρίσαμε και άνοιξε το θέατρο, Ελένη μού ήρθαν δάκρυα στα μάτια. Γιατί ενάμιση χρόνο ήμασταν μέσα όλοι.

Ζούσαμε με αυτόν τον φόβο αν θα ξαναβγούμε από τα σπίτια μας, αν θα ξαναβγούμε να δουλέψουμε, αν θα δούμε χρήματα.

Κι όταν ξαναβγήκαμε και τους είδα, αχ λέω ας μην ξαναγυρίσουμε σε αυτό. Ζούμε σε έναν πανικό», είπε βουρκωμένη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς δεν κάνουμε όλοι ό,τι πρέπει για να συνεχίσουμε και να το περάσουμε», τόνισε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Θανάσης Λάλας για Μαρία Σολωμού: «Μπορεί ένας 50αρης ανύπαντρος και χωρίς παιδιά να είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος»
«Καταλαβαίνω ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει ένα στατιστικό στοιχείο, εγώ δεν αντιμετωπίζω έτσι τους ανθρώπους» λέει ο Θανάσης Λάλας αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρία Σολωμού
Ο Θανάσης Λάλας