Πέμπτη, 29 Αυγ.
29oC Αθήνα

Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα 

Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» που υπογράφουν, όπως και τον πρώτο κύκλο, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης.

Λίγο πριν προβληθεί (τον Οκτώβριο) το πρώτο επεισόδιο, έρχονται στο φως οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά», στην οποία πρωταγωνιστούν σπουδαίοι ηθοποιοί.

Η ιστορία εξελίσσεται στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου ο Νικήτας Λάσκαρης (Γιάννης Ποιμενίδης) και ο Μήτρος Γερακάρης (Σπύρος Τσεκούρας), γίνονται οι πρώτοι κρίκοι μιας μακριάς αλυσίδας ανελέητης αντιπαλότητας.

Ο Νικήτας Λάσκαρης, είναι ο προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη. Πήρε μέρος στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο και πλέον, μοιράζεται τον πύργο του με τους Ενετούς και προστατεύει τα συμφέροντα των Μανιατών.

Ο Μήτρος Γερακάρης, ο προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη, θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του Πόρτο Κάγιο. Ικανότατος πειρατής έχει αφήσει πια τις θάλασσες και έχει ανοίξει ένα καπηλειό με πόρνες. Γύρω του, έχει δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων, για να ελέγχει την περιοχή.

Ο Ενετός διοικητής της περιοχής Σίλβιο Εσπόζιτο (Γιώργος Παπαγεωργίου) με τη γυναίκα του Ρενάτα (Έλενα Σαλαμπάση) μένουν στον πύργο των Λασκαραίων. Η άφιξη του ρέκτορα Τζουζέπε Μοντιλιάνι (Μελέτης Ηλίας) και της συζύγου του Πανδώρας (Μαρία Κίτσου) θα ξεσκεπάσει το παρελθόν και όλα τα ανομολόγητα πάθη.

Η μυστηριώδης Λεώνη (Γιούλικα Σκαφιδά), μια πλανόδια ηθοποιός, θα δείξει σε όλους το μονοπάτι που κρύβει μέσα του μόνο σκοτάδι.

Η συνάντησή της με την Πανδώρα θα οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Ο Αντόνιο Ρούσσο (Σπύρος Χατζηαγγελάκης), Ιησουίτης μοναχός, έρχεται στο Πόρτο Κάγιο ως απεσταλμένος του Τάγματός του για να επηρεάσει τους κατοίκους θετικά ως προς τον Καθολικισμό.

Όμως, ο σκοπός της άφιξής του και το παρελθόν του κρύβουν πολλά περισσότερα.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Μελέτης Ηλίας, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Παπαγεωργίους, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Έλενα Σαλαμπάση, Γιάννης Ποιμενίδης, Εριφύλη Κιτζόγλου, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Ελένη Σακκά, Ελευθερία Κοντογεώργη, Αλέξης Βιδαλάκης.

Media Τελευταίες ειδήσεις