Παρασκευή, 5 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Μάνος Νιφλής: «Έχει χαθεί το μέτρο στην τηλεόραση όπως έχει χαθεί και στην κοινωνία»

Μάνος Νιφλής: «Έχει χαθεί το μέτρο στην τηλεόραση όπως έχει χαθεί και στην κοινωνία»
Φωτογραφία: NDP Photos

«Κάποιος που κάνει καλή ενημερωτική εκπομπή, δεν σημαίνει ότι κάνει και καλή ψυχαγωγική», τονίζει ο Μάνος Νιφλής.

Τόσο στις ψυχαγωγικές εκπομπές, οι οποίες εμπλουτίζονται με ενημέρωση ολοένα και περισσότερο, όσο και στο τηλεοπτικό διαζύγιο του Γιώργου Παπαδάκη με την Μαρία Αναστασοπούλου εστίασε ο Μάνος Νιφλής μιλώντας στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Μυρσίνη Κοντού το πρωινό της Παρασκευής (05.07.2024).

«Είναι σημεία των καιρών όλα αυτά. Μιλάμε για το φαινόμενο του infotainment έτσι; Δηλαδή είναι μία κατάσταση που εδώ τα τελευταία χρόνια έχουμε μπει στη διαδικασία του infotainment, το οποίο έχει και ενημέρωση και ψυχαγωγία, θεωρώ ότι κάπου χάνεται το μέτρο. Θεωρώ ότι δεν είναι εύκολο να το κάνει κάποιος και δεν είναι όλα για όλους» τόνισε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Δηλαδή κάποιος που κάνει μια καλή ενημερωτική εκπομπή δεν σημαίνει ότι κάνει και μια καλή ψυχαγωγική εκπομπή ή και το αντίστροφο. Έχει χαθεί το μέτρο και στην τηλεόραση όπως έχει χαθεί και στην κοινωνία, στην πολιτική, στην οικονομία και παντού. Αν δει κανείς τι έγινε στις ευρωεκλογές, θα δει πως είχαμε μια infotainment πολιτική ζωή» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Μάνος Νιφλής.

«Ούτως ή άλλως η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένας άνθρωπος, τυγχάνει να την γνωρίζω και να έχουμε συνεργαστεί, που είναι πολυεργαλείο. Θεωρώ πολύ δύσκολο να μην κάνει σωστά, να μην έχει δηλαδή επιτυχία, αυτό που καλείται να κάνει», κατέληξε.

Media Τελευταίες ειδήσεις