Media

Μαντώ: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα της

Όσα ανέφερε η Μαντώ σε συνέντευξή της.

Συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού έδωσε η Μαντώ κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για ένα περίεργο περιστατικό που της είχε τύχει και τελικά δεν τραγούδησε ποτέ στο πλευρό του Ζαν Μισέλ Ζαρ.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σας μέχρι σήμερα;

Συνέβη κάτι, κάποτε, το οποίο ακόμα δεν έχει εξιχνιαστεί και με πληγώνει ακόμα όταν το σκέφτομαι. Ως γνωστόν, σε ένα από τα άλμπουμ μου έχω πει ένα τραγούδι το «C’est la vie» του Ζαν Μισέλ Ζαρ, το οποίο ο συνθέτης μου το εμπιστεύτηκε και έκανα την ελληνική του version.

Με αφορμή αυτή τη συνεργασία με κάλεσε να τραγουδήσω μαζί του στο Ηρώδειο. Πήγα λοιπόν έκανα πρόβες και μια μέρα πριν ή και το ίδιο πρωινό της εμφάνισής μας, μου ανακοίνωσαν ότι δεν θα είμαι σε αυτό το φεστιβάλ. Με καμία δικαιολογία.

Κι όταν πήραν τον Ζαν Μισέλ Ζαρ να τον ρωτήσω αν ξέρει κάτι, η απάντησή του ήταν ότι «ήταν πολύ πιεστικοί όλοι, στο να μην είσαι στη συναυλία που αναρωτιέμαι αν έχεις κάνει κάτι».  Δεν μάθαμε ποτέ για ποιο λόγο δεν με άφησαν να τραγουδήσω μαζί του. Κάποιος έβαλε ένα βύσμα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αλλά δεν έχω ιδέα από που. Προφανώς κάποιος συνάδελφος, ο οποίος με έβλεπε ανταγωνιστικά, είχε κάποια μέσα και κατάφερε να γίνει αυτό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Φραγκολιάς για Παπανώτα: Πρέπει να πειράχτηκαν και στελέχη του καναλιού αλλά και ο Δημήτρης με όλο αυτό που συνέβη
«Δεν είναι σωστό να ''επικοινωνεί'' ο Δημήτρης το οικονομικό στην τηλεόραση, αλλά αφού θέλει να το κάνει, με γεια του, με χαρά του», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς
Ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Δημήτρης Παπανώτας