Site icon NewsIT

Μάρα Ζαχαρέα: «Δεν νομίζω ότι θα ήμουν καλή στη ψυχαγωγία, δεν είμαστε όλοι καλοί για όλα»

27.06.2024 | 21:04
Μάρα Ζαχαρέα: «Δεν νομίζω ότι θα ήμουν καλή στη ψυχαγωγία, δεν είμαστε όλοι καλοί για όλα»

«Καλή ήταν η φετινή σεζόν, έχω περάσει και χειρότερα άλλες χρονιές», τονίζει, επίσης, η Μάρα Ζαχαρέα.

Tόσο στην προσωπική της ζωή και τον σύζυγο της, Θοδωρή Ρουσόπουλο όσο και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και την συνέχιση της συνεργασίας με το STAR εστίασε η Μάρα Ζαχαρέα όταν την συνάντησε η κάμερα του Πρωινού και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας την Πέμπτη.

«Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τον σύζυγό μου σε κάποια ταξίδια που έχει στο εξωτερικό. Τον τελευταίο καιρό νιώθω σαν να έχω παντρευτεί ναυτικό. Λείπει συνέχεια», εξομολογήθηκε αρχικά, με χιούμορ, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR.

«Καλή ήταν η φετινή σεζόν, έχω περάσει και χειρότερα άλλες χρονιές. Είδα και τα νούμερα τηλεθέασης της χρονιάς, είμαστε ένα δεύτερο δελτίο σε σύνολο και δυναμικά κοινά. Το Star είναι ένα κανάλι που θέλει να έχει ένα ισχυρό ψυχαγωγικό brand, θεωρώ πως αυτό που έχουμε πετύχει είναι πολύ σημαντικό, να ανέβουμε στο βάθρο και να πάρουμε το αργυρό μετάλλιο».

«Δεν νομίζω ότι θα ήμουν καλή στη ψυχαγωγία. Δεν είμαστε όλοι καλοί για όλα» υπογράμμισε, επίσης, η Μάρα Ζαχαρέα στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version