Δευτέρα, 14 Οκτ.
21oC Αθήνα

Μαρία Αντωνά: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον θάνατο της μητέρας της – «Δεν πήγε νωρίς στον γιατρό»

Μαρία Αντωνά: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον θάνατο της μητέρας της – «Δεν πήγε νωρίς στον γιατρό»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνάει η Μαρία Αντωνά, μετά τον θάνατο της μητέρας της, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου του 2024.

Η Μαρία Αντωνά παραμένει συντετριμμένη από τον θάνατο της μητέρας της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε μαζί της στο τηλέφωνο και όπως είπε, η ραδιοφωνική παραγωγός ανεβαίνει έναν Γολγοθά. Η παρουσιάστρια του Happy Day, ανέφερε πως η 56χρονη δεν πήγε νωρίς σε γιατρό, με αποτέλεσμα η κατάστασή της να επιδεινωθεί ταχύτατα. 

«Θέλω να πω για τη Μαρία Αντωνά επειδή την είδα στο κάλεσμα του Χάρη Σιανίδη. Ήταν Παρασκευή βράδυ κι η μανούλα της «έφυγε» το Σάββατο πρωί, που πήγε κι εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη. Εγώ μίλησα με μηνύματα με το Μαράκι. Για κάθε άνθρωπο που του έχει τύχει, αλλά νομίζω ότι ο ομφάλιος λώρος με τη μητέρα είναι ένα δέσιμο απίστευτο. Είναι μία απώλεια πολύ δυσβάσταχτη» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εμείς απλά θέλουμε να πούμε στη Μαρία ότι την αγαπάμε και την έχουμε στην καρδιά μας. Είναι ένα κορίτσι που ξέρουμε κι έχουμε ζήσει και ξέρουμε πόσο αγαπά τη μαμά της κι ήταν πολύ νέα, 56 ετών γυναίκα.

Σήμερα στις 12:00 είναι η κηδεία και το Μαράκι είναι πάνω με τους συγγενείς της. Δύσκολα τα πράγματα. Είχε ένα θέμα υγείας, αλλά δεν το φαντάστηκαν όλοι. Τις τελευταίες ημέρες είχε μία ανησυχία και μία επιδείνωση και δεν πήγε νωρίς στον γιατρό. Άργησε να πάει.

Αυτό που λέμε ρε παιδιά, αν δείτε ένα σημάδι, μην το αγνοήσετε. Μαράκι μου να είσαι δυνατή να στηρίξεις τους συγγενείς σου κι η μαμά σου, όπως έγραψες στο πολύ συγκινητικό σου post, να είναι φύλακας άγγελός σου και να σε προσέχει από ψηλά. Εμείς σε αγαπάμε πάρα πάρα πολύ», είπε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Αντωνά θέλησε να εκφράσει το δικό της τελευταίο, διαδικτυακό, αντίο στην αγαπημένη της μητέρα δημοσιεύοντας μια κοινή τους εικόνα από το πρόσφατο παρελθόν. Σε αυτήν, λοιπόν, η παρουσιάστρια έγραψε τα εξής λόγια καρδιάς.

«Γίνε Άγγελος μου και μην φύγεις ποτέ ξανά από δίπλα μου» καταλήγει η Μαρία Αντωνά σε αυτή την πλέον φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση που έκανε».

«Αντίο μαμά μου! Θα σε αγαπώ για πάντα μέχρι να κλείσουν και τα δικά μου μάτια. Σε ευχαριστώ που υπάρχω , γι’ αυτό που έγινα και για τις αξίες που μου δίδαξες. Να έχω πάντα το κεφάλι μου ψηλά και την ηθική μου πιο ψηλά.. Και να θυμάσαι αυτά τα μάτια θα τα έχω πάντα δίπλα μου και μέσα και μπροστά μου».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Το απόγευμα του Σαββάτου (12-10-2024), ύστερα από σχετική παύση ενεργειών στα social media, η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε αλλαγή της εικόνας στον προσωπικό της λογαριασμό δημοσιεύοντας μια εικόνα με μαύρη κορδέλα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις