Site icon NewsIT

Μαρία Αραμπατζή… εναντίον Μαρίας Αραμπατζή

04.10.2010 | 12:44
Μαρία Αραμπατζή… εναντίον Μαρίας Αραμπατζή

Η επιστροφή της «πεντάμορφης» και η κόντρα της… με τον εαυτό της!  

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του MEGA «Το παιδί μου κι εγώ». Μόνο που τη φετινή σεζόν στην παρουσίαση θα είναι η πρώην «πεντάμορφη» Μαρία Αραμπατζή.
 
Η δημοσιογράφος μετά την περυσινή παρουσία της στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» του MEGA συμφώνησε πάλι με το κανάλι της Μεσογείων για να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Το παιδί μου κι εγώ». Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι παρουσιάστριες της εκπομπής που προβάλλει θέματα για το παιδί, από το 1994 που ξεκίνησε μέχρι σήμερα, ήταν κατά σειρά οι: Βάνα Δεληβοριά, Κάτια Δημοπούλου, Έλενα Κατρίτση, Μάσα Φασούλα, Θέμις Μαρσέλου, Ζηνοβία Κυριαζοπούλου, Νόνη Δούνια και φέτος η Μαρία Αραμπατζή.
 
Το… αστείο είναι ότι η δημοσιογράφος θα έρχεται σε «κόντρα» με τον ίδιο τον εαυτό της αφού την ίδια ώρα κάθε σαββατοκύριακο, δηλαδή από τις 10 έως τις 12 το πρωί, κάνει ραδιοφωνική εκπομπή στο «Ράδιο Nine», πρώην «Θέμα 98,9FM».
 
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η Μαρία Αραμπατζή θα αναλάβει την παρουσίαση και κάποιας άλλης τηλεοπτικής εκπομπής. Περισσότερες πληροφορίες όμως θα σας δώσουμε… το Φεβρουάριο του 2011!
 
 
 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version