Media

Μαρία Λόη: Η σεφ που «κέρδισε» τους Ομπάμα και Μπάιντεν μιλάει για τα μυστικά της επιτυχίας της

Η Ελληνίδα σεφ κατακτά βραβεία και ζει το όνειρό της, στις ΗΠΑ

Η Μαρία Λόη αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες σεφ που έχουν καταφέρει να διαπρέψουν στο εξωτερικό και να ξεχωρίσουν για τον επαγγελματισμό τους. Μετά από τη συγγραφή δεκάδων βιβλίων μαγειρικής και γαστρονομίας, μια σπουδαία πορεία στην τηλεόραση και το άνοιγμα ενός εστιατορίου στη Ναύπακτο, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να ανοίξει το δικό της εστιατόριο στην Αμερική.

Η Μαρία Λόη μίλησε στο «Buongiorno» του Mega και αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που σημειώνει στην Αμερική.

«Καταφέραμε μέσα σε έναν χρόνο να βραβευθούμε για την κουζίνα μας. Βραβευθήκαμε από του ATLAS ως η καλύτερη κουζίνα στον κόσμο. Το μαγαζί είναι μεταξύ 6ης και 7ης ΄λεωφόρου, στο κέντρο του Μανχάταν», ανέφερε η Μαρία Λόη.

«Το λάδι μας πήρε και αυτό βραβείο για το καλύτερο λάδι και πάει παντού. Όλα τα άλλα προϊόντα, έρχονται από την Ελλάδα καθημερινά, η φάβα, οι φακές. Όλα τα προϊόντα μας διαφημίζουν την Ελλάδα μας».

«Και στον Μπάιντεν και στον Ομπάμα άρεσαν τα γλυκά μας και το φαγητό μας. Η ελληνική κουζίνα βοηθά στην μακροζωία και είναι υγιεινή», συνέχισε.

Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Αιχμές Πορτοσάλτε κατά Δούκα για την εκδήλωση στο Σύνταγμα: «Θα μπορούσε να πει ότι κάνει γιορτή για το ΠΑΣΟΚ ή για να υποδεχτεί η Χαμάς το 2025»
Δηκτικά σχόλια από τον γνωστό δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ για όσα συνέβησαν στην εκδήλωση του δήμου Αθηναίων για την υποδοχή του νέου έτους
Αιχμές Πορτοσάλτε κατά Δούκα για την εκδήλωση στο Σύνταγμα: «Θα μπορούσε να πει ότι κάνει γιορτή για το ΠΑΣΟΚ ή για να υποδεχτεί η Χαμάς το 2025»