Τρίτη, 15 Οκτ.
22oC Αθήνα

Μαρία Μπακοδήμου: Δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανένα για τη δουλειά μου

Μαρία Μπακοδήμου: Δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανένα για τη δουλειά μου
NDP PHOTO

“Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και μπορεί μία τέτοια εκπομπή να μην μπορούσε να παίξει λόγω political correct” είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η Μαρία Μπακοδήμου, μετά την περιπέτεια υγείας της, παρευρέθηκε σε βραδινή εκδήλωσε και απάντησε για τη σάτιρα και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Δεν με αφορά και δεν απευθύνθηκα σε κανένα. Δεν ζήτησα λογαριασμό από κανένα για το αν κάνει σάτιρα και δεν θα δώσω σε κανένα λογαριασμό για το πως θα κάνω τη δουλειά μου.

Εννοώ ότι είναι 100 χρόνια πριν, ο κόσμος το έβλεπε και διασκέδαζε. Από τη μεριά μου υπήρχε πολύ θετική προσέγγιση. Ήταν χιούμορ.

Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και μπορεί μία τέτοια εκπομπή να μην μπορούσε να παίξει λόγω political correct. Εκείνη την εποχή ήταν μία πολύ τίμια, ευχάριστη και δημιουργική εκπομπή» δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου.

Για τη σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή απάντησε: «Δεν θα μιλήσω, δεν με ενδιαφέρει» και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Κάθε φορά που με βλέπετε, υπάρχει κάποιος λόγος να με ρωτήσετε το ίδιο κι εγώ πάντα με τον ίδιο τρόπο να αποφεύγω να σας απαντήσω. Αυτό πόσα χρόνια λέτε να μας πάρει; Καλά να είμαστε και γεροί να είμαστε»

Media Τελευταίες ειδήσεις