Τρίτη, 2 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Μαρία Τζομπανάκη: Έτσι θα γίνει ο σασμός, spoiler χοντρό

Μαρία Τζομπανάκη: Έτσι θα γίνει ο σασμός, spoiler χοντρό

Η σειρά «Σασμός» οδεύει προς το τέλος της και η Μαρία Τζομπανάκη, εκ των πρωταγωνιστών από την πρώτη μέρα, έδωσε… spoiler για το πως θα γίνει η συμφιλίωση των δυο οικογενειών.

Ο σασμός, αποκάλυψε η “καπετάνισσα” Μαρία Τζομπανάκη, όταν το πρωί της Τρίτης (02.07.2024) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, θα γίνει μέσα από μια βάφτιση.

«Ήδη έχει γίνει ένα πρώτο βήμα με τα δύο παιδιά, τον Αστέρη και την Αργυρώ , που κόντρα σε όλες τις διαμάχες, αγαπήθηκαν κι έκαναν και παιδί. Συμβολικά θα γίνει μια κίνηση, θα βαπτίσει το παιδί ο Αστέρης και ο Τηλέμαχος. Δηλαδή, ο αδερφός των δύο, αυτών που θα πυροβολήσει ο ένας τον άλλον.

Spoiler χοντρό! Με συγχωρείτε… Δεν το έχω ξανακάνει τρία χρόνια. Ο σασμός θα έρθει με μια βάπτιση, λαδώνουν το παιδί που είναι στη μέση, οι δύο οικογένειες. Εκεί σταματάνε όλα, εκεί γίνεται ο σασμός. Και μετά ο γάμος που επικυρώνει όλο αυτό», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε και κάτι ακόμα: ότι θα τραγουδήσει και ο Γιάννης Κότσιρας. Αλλά όταν η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να αποσπάσει μερικές ακόμα πληροφορίες, η καλεσμένη της έβαλε… τελεία.

Είπε, όμως, ότι θα δούμε τους ήρωες της σειράς τρία χρόνια μετά, με αφορμή και ένα έθιμο που υπάρχει στην Κρήτη.

Η Μαρία Τζομπανάκη στάθηκε και στην πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε στη διάρκεια της σειράς. «Ήταν το μοιρολόι που γυρίσαμε. Ήταν πολύ δύσκολο να ταυτιστείς με αυτό και ταυτόχρονα να ερμηνεύεις σαν ηθοποιός, το κομμάτι που πρέπει ο τηλεθεατής να πάρει και να καταλάβει τι είναι αυτά τα έθιμα.

Και να αποχαιρετήσεις και μια δουλειά που για σένα πια είναι οικογένεια, είναι πατρίδα, είναι το παιδί σου» είπε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να την δούμε και του χρόνου σε κάποια σειρά.

Media Τελευταίες ειδήσεις