Πέμπτη, 4 Ιουλ.
24oC Αθήνα

Μαριάντα Πιερίδη: «Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα έχουμε φιλική σχέση, γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά»

Μαριάντα Πιερίδη: «Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα έχουμε φιλική σχέση, γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά»

«Αν προκύψει να δουλέψουμε παρεϊτσα, θα μου είναι πολύ πιο εύκολο», ομολογεί η Μαριάντα Πιερίδη.

Για την πιθανότητα να βρεθεί στην ομάδα της νέας ψυχαγωγικής, καθημερινής, εκπομπής του ΣΚΑΪ μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη το πρωινό της Πέμπτης στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha.

«Η αλήθεια είναι ότι έκανα ένα ραντεβού με τον ΣΚΑΪ, ναι αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις και οτιδήποτε είναι για να ανακοινωθεί, θα είναι από το κανάλι και μόνο. Εννοείται πως εγώ είμαι θετική, τι συζητάμε τώρα; Eννοείται ότι θα το ήθελα πολύ», παραδέχθηκε, αρχικά, η γνωστή τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα έχουμε φιλική σχέση εδώ και αρκετά χρόνια, γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά. Εννοείται πως νιώθω πολύ άνετα, στην περίπτωση που προκύψει να δουλέψουμε παρεϊτσα, θα μου είναι πολύ πιο εύκολο. Το ξαναλέω, όμως, δεν μπορώ να πω κάτι. Αυτά θα τα ανακοινώσει το κανάλι».

«Και μόνο που μου έγινε πρόταση από τον ΣΚΑΪ για μένα είναι πολύ μεγάλη τιμή και είμαι πολύ χαρούμενη. Και μόνο για την πρόταση», συμπλήρωσε, ακόμα, η Μαριάντα Πιερίδη στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις