Site icon NewsIT

Μαρίνα Σπανού για τον πατέρα της Χρήστο Σπανό: Δεν έτυχε ποτέ να δω το Άκρως Οικογενειακόν

06.09.2024 | 18:45
Μαρίνα Σπανού για τον πατέρα της Χρήστο Σπανό: Δεν έτυχε ποτέ να δω το Άκρως Οικογενειακόν

“Τα μεσημέρια που το βάζει σε επανάληψη, τρώω και κάνω τα μαθήματά μου” δήλωσε η Μαρίνα Σπανού.

Τη Μαρίνα Σπανού υποδέχθηκαν στο πλατό ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για τη μουσική της πορεία, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της και εξομολογήθηκε πως δεν έχει δει ποτέ το Άκρως Οικογενειακόν, την επιτυχημένη σειρά στην οποία συμμετείχε ο πατέρας της.

Για τα χρόνια που τραγουδούσε στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, η Μαρίνα Σπανού είπε χαρακτηριστικά: «Την εποχή που λόγω της καραντίνας δεν μπορούσες να εμφανιστείς πουθενά αλλού, ήταν ανάγκη.

Με βοήθησε πολύ το Instagram και το Tik Tok στο να έρχεται κόσμος στα live μου στην Αεροπαγίτου.

Είχα πάντα φίλους μου μαζί, την παρέα μου, για να νιώθω ασφαλής. Εννοείται όταν βάζει μπροστά την θήκη της κιθάρας ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται».

«Δεν έτυχε ποτέ να δω το Άκρως Οικογενειακόν. Τα μεσημέρια που το βάζει σε επανάληψη, τρώω και κάνω τα μαθήματά μου», αποκάλυψε γελώντας η Μαρίνα Σπανού και στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Το «Γράμμα» είναι αυτό που με ενεργοποιεί περισσότερο και αυτό έχει να κάνει με τη στιγμή που το έγραφα που ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένη στο γεγονός, στην ιστορία και έτσι… με έπιασε πολύ. Το έγραψα στο δωματιάκι μου, στο πατρικό μου».

«Δεν έχω προλάβει να πάω σε συναυλίες γιατί όταν έγινα 16-17 έσκασε η καραντίνα. Μετά άρχισα να δουλεύω και άρχισα να βλέπω τις συναυλίες ως κοινό, όταν έκανα κι εγώ συναυλίες.

Δεν έχω πάει να παρακολουθήσω μόνο συναυλία άλλου καλλιτέχνη», αποκάλυψε η Μαρίνα Σπανού.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version