«Της έριξα φαγουρόσκονη στα παπούτσια, ήταν θρασύτατη, της άξιζε», λέει η Μαρίνα Τσιντικίδου.
Η Μαρίνα Τσιντικίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Το πρώην μοντέλο αποκάλυψε πως είχε ρίξει φαγουρόσκονη στα παπούτσια άλλου μοντέλου, μίλησε για τη σχέση που της χρέωσαν με κάποιον που δεν ήξερε, ενώ αναφέρθηκε και στο λόγο που δε διαχειρίστηκε σωστά τα χρήματα που έβγαλε στα ‘90s.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν έκανα καθόλου καλή διαχείριση των χρημάτων από τις χρυσές εποχές του modelling, ευχαριστιόμουν αυτό που συνέβαινε, δεν μπορούσα να σεβαστώ τα χρήματα. Ίσως να ήταν ένα μάθημα που έπρεπε να πάρω. Δε μου έχει λείψει καθόλου να βάφομαι και να είμαι περιποιημένη, ψάχνουν να σου βρουν ατέλειες.
Έχω ακούσει πολλά για την εμφάνισή μου και τους λέω “hello, είμαι εδώ, σας ακούω”. Στα ‘90s ήταν ανεξέλεγκτο το τι έγραφαν, τέρατα και δράκους, μου χρέωσαν σχέση με άνθρωπο που δεν είχα καν συναντηθεί», είπε αρχικά η Μαρίνα Τσιντικίδου.
Η Μαρίνα Τσιντικίδου είπε επίσης: «Είχα έναν αρραβώνα, αλλά με είχε αγχώσει αυτή η δέσμευση. Αλλά δεν ήμουν κατά των σχέσεων. Και αγάπησα πολύ και με αγάπησαν πολύ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μικρή δεν ήμουν το ωραίο κορίτσι του σχολείου, ήμουν πολύ αδύνατη, άργησα να γίνω γυναίκα, γύρω στα 17 κατάλαβα ότι με κοιτάνε αλλιώς. Μέχρι τα 17 δεν φορούσα ποτέ φούστα γιατί με κορόιδευαν για τα αδύνατα ποδιά, φορούσα τζιν κάτω από τη φόρμα για να τα γεμίζω».
Η Μαρίνα Τσιντικίδου αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό: «Είχα ρίξει λίγη φαγουρόσκονη σε παπούτσια άλλου μοντέλου, γιατί κάποια με είχε εκνευρίσει πάρα πολύ, ήταν θρασύτατη, της άξιζε. Δεν έπιασε όμως, δεν έγινε τίποτα».
Μιλώντας για το πιο ακραίο πράγμα που της είχε ζητηθεί όταν εργαζόταν ως μοντέλο, η Μαρίνα Τσιντικίδου είπε: «Το πιο ακραίο που μου έχει συμβεί σε φωτογράφιση είναι να κάνουμε μαγιό σε θάλασσα Δεκέμβρη και σε καύσωνα χειμωνιάτικα ρούχα, που λιποθύμησα προς το τέλος της ημέρας».
Τέλος, η Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε και για τη νέα της ενασχόληση με την αρχιτεκτονική τοπίου: «Άλλαξε η ζωή μου από τότε που ασχολούμαι με την αρχιτεκτονική τοπίου και τα φυτά, αυτός ήταν και ο στόχος. Οφείλουμε στον εαυτό μας να κάνουμε αλλαγές που θα μας ηρεμίσουν την ψυχή. Αρχικά το έκανα για βιοποριστικούς λόγους».