Παρασκευή, 2 Αυγ.
34oC Αθήνα

Μάθετε ποιος είναι ο… Βαγγέλης!

Μάθετε ποιος είναι ο… Βαγγέλης!

Ο Βαγγέλης είναι το ρεμάλι που όλοι μισούμε μέχρι που συναντά το Κάρμα…

“Όλοι θα έχετε συναντήσει αυτούς τους τύπους που ο κόσμος τους λέει ρεμάλια… χαμένα κορμιά και που όταν τους βλέπετε, αναρωτιέστε τι μέλλον μπορούν να έχουν. Τους τύπους που είστε σίγουροι πως το παιδί σας δεν θα καταντήσει ποτέ να γίνει σαν και αυτούς. Ένας από αυτούς τους τύπους είμαι κι εγώ. Οι φίλοι με φωνάζουν Βαγγέλη. Η αλήθεια είναι ότι και όλοι οι υπόλοιποι, Βαγγέλη με φωνάζουν.”

Στο ρόλο του Βαγγέλη ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και δίπλα του οι Μάκης Παπαδημητρίου, Κλέλια Ρένεση, Άννα Δημιτρίεβιτς και Μιχάλης Afolayan συνθέτουν το καστ της νέας σειράς “Με λένε Βαγγελη”. Σκηνοθετεί ο Στέφανος Μπλάτσος και το σενάριο διασκευάζει ο Αποστόλης Τσαούσογλου. Η νέα κωμική σειρά του Mega είναι μεταφορά της αμερικανικής ανατρεπτικής κωμωδίας με τίτλο «Μy name is Earl».

Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της σειράς και διαβάστε για τους ρόλους που θα υποδυθούν


ΒΑΓΓΕΛΗΣ (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος)
Ήταν πάντα ο επαρχιώτης τύπος που ζούσε με το «ωχ αδερφέ» και το «δε βαριέσαι» του Έλληνα. Η κοσμοθεωρία του συμπυκνωνόταν σε τρεις λέξεις: μαμ κακά και νάνι. Ένας τρόπος ζωής που σε συνδυασμό με την χαλαρή ερμηνεία του τι σημαίνει νόμος, οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια τον Βαγγέλη στη φυλακή. Αυτά όμως, πριν ανακαλύψει το κάρμα. Από τη στιγμή που το βρήκε, η ζωή του άλλαξε. Ο Βαγγέλης που γνωρίζουμε εμείς, ξέρει ποιο είναι το σωστό και προσπαθεί να το εφαρμόσει σε οτιδήποτε κάνει στη ζωή του.
Η πίστη του στην ορθότητα του κάρμα τον κάνει πολλές φορές απόλυτο, λες και μόνο αυτός ξέρει τι πρέπει να γίνει κάθε φορά και πως. Και η αλήθεια είναι πως κάθε περιπέτεια που περνάει τον κάνει πιο «σοφό». Μαθαίνει περισσότερα για τον εαυτό του αλλά και για τον κόσμο γύρω του.
Παρά το γεγονός ότι αποκτά χρήματα και νέα αντίληψη, ο Βαγγέλης δεν αισθάνεται την ανάγκη να αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά του. Οδηγεί το ίδιο παλιάμαξο, μένει σε ένα άθλιο ξενοδοχείο και συχνάζει στο ίδιο μπαρ που σύχναζε και πριν. Είναι ένας απλός άνθρωπος και έτσι αντιμετωπίζει τα πάντα. Ακόμα και το κάρμα.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα.


Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε