Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ματίνα Νικολάου: Λείπει από την τηλεόραση το σχόλιο του Μουτσινά, το καταλαβαίνω

Ματίνα Νικολάου: Λείπει από την τηλεόραση το σχόλιο του Μουτσινά, το καταλαβαίνω

“Δεν ξέρω τι θα κάνει τηλεοπτικά ο Νίκος Μουτσινάς, δεν ξέρω τι θα αποφασίσει” δηλώνει η Ματίνα Νικολάου.

Στην φημολογούμενη τηλεοπτική επιστροφή του καλού της φίλου και συνεργάτη, Νίκου Μουτσινά αναφέρθηκε η Ματίνα Νικολάου στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού λίγο πριν βρεθεί στη σκηνή του θεάτρου Άλσους.

“Δεν ξέρω τι θα κάνει τηλεοπτικά ο Νίκος Μουτσινάς, δεν ξέρω τι θα αποφασίσει. Μακάρι ό,τι κι αν αποφασίσει, να είναι για το καλό του!

Λείπει από την τηλεόραση το σχόλιο του και γενικά αυτή η ενέργεια όλη και το χιούμορ φαντάζομαι πως λείπει, το καταλαβαίνω” παραδέχθηκε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

“Μιλάμε γενικά και κάνουμε όνειρα, λέει ο καθένας τι θα ήθελε και μπορούμε να κάνουμε τηλεοπτικά πράγματα μαζί αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει. Δεν ξέρω όμως τι θα κάνει, εδώ δεν έχει αποφασίσει αν θα κάνει εκπομπή. Δεν ξέρω καθόλου”

“Έχω πάρα πολλή χαρά γιατί συνεργάζομαι με τον Σταμάτη Φασουλή πάλι, για άλλη μια φορά, σε αυτό το είδος. Στην επιθεώρηση.

Είναι μεγάλη μου τιμή που θα βρεθώ πάνω στη σκηνή με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν τεράστια εμπειρία στο θέατρο και στην επιθεώρηση, οπότε αυτό είναι ένα μάθημα για μένα” επισήμανε, επίσης, η Ματίνα Νικολάου για το νέο θεατρικό της εγχείρημα.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις