Δευτέρα, 30 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Όταν είσαι η Ιωάννα Τούνη πρέπει να προσέχεις τι δημοσιεύεις

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Όταν είσαι η Ιωάννα Τούνη πρέπει να προσέχεις τι δημοσιεύεις

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βγήκε σήμερα ζωντανά στο Πρωινό με σύνδεση μέσω Skype. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε αποκλειστικά για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί, λόγω της ανάρτησης που έκανε η Ιωάννα Τούνη με την τουρκική σημαία.

«Αυτό το θέμα συζητείται εδώ στη Λευκωσία από το πρωί κι έχει ενοχλήσει πολύ κόσμο. Θέλω να σας πω ότι μπορεί κάποιοι να μην αντιμετωπίζουν την τουρκική σημαία, έτσι όπως την αντιμετωπίζουν οι Κύπριοι, οι οποίοι κοιμούνται και ξυπνούν με αυτήν την εικόνα. Έχουν φροντίσει να φωταγωγήσουν αυτή τη σημαία από το 2003 και να τη βλέπουμε πρωί, μεσημέρι, βράδυ και στον ύπνο μας, στους εφιάλτες μας», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Και ο ίδιος συμπλήρωσε: «Να σας πω, ότι όλοι αυτοί οι Κύπριοι που σχολίασαν αρνητικά την ανάρτηση, το έκαναν γιατί είτε έχασαν ανθρώπους στον πόλεμο, είτε γιατί οι γονείς τους κουβαλάνε σφαίρες στο κορμί τους.

Οπότε θέλω να τους δικαιολογήσετε και να μην τους κατακρίνετε».

 

Κλείνοντας, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Όταν είσαι η Ιωάννα Τούνη και ξέρεις ότι μπορεί να συμβεί αυτό, πρέπει να προσέχεις τι δημοσιεύεις… Εγώ έχω 70 χιλιάδες followers και προσέχω πάρα πολύ».

Media Τελευταίες ειδήσεις