Site icon NewsIT

«Με αγάπη» για έβδομη χρονιά

27.09.2013 | 12:11
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σταθερά στην ώρα της θα συνεχίσει και την καινούργια χρονιά να μεταδίδεται η εκπομπή «Με αγάπη» που παρουσιάζει η Μαρί Κυριακού. Αν και θα περίμενε κανείς ότι η εκπομπή μετά τη μετακόμιση στον ΑΝΤ1 του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά θα άλλαζε ώρα προβολής, τα στελέχη του σταθμού την αφήνουν εκεί, αποφασίζοντας ότι η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή θα ολοκληρώνεται νωρίτερα.

Έτσι λοιπόν από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και κάθε μέρα στις 12:50 η Μαρί Κυριακού επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο παρουσιάζοντας την εκπομπή «Με αγάπη», που όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου του σταθμού

«Με νέες δράσεις και νέες πρωτοβουλίες, η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ συνεχίζει την κοινωνική της προσφορά για έβδομη χρονιά στον ΑΝΤ1.

Ένας καινούργιος στόχος της εκπομπής φέτος, είναι να δημιουργηθεί ένας λειτουργικός δίαυλος επικοινωνίας, ώστε να υπάρξει άμεση και ουσιαστική βοήθεια όπου χρειάζεται. Έτσι, η Μαρί Κυριακού μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της, αλλά και με τη βοήθεια του κόσμου, θα προσπαθήσει να αναδείξει σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ακόμα και ολόκληρες περιοχές. ΜΕ ΑΓΑΠΗ, θα σταθεί δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αλλά και σε ανθρώπους απ’ όλη την Ελλάδα που χρειάζονται στήριξη.

Επειδή όμως η καθημερινότητα είναι πολυδιάστατη, η εκπομπή θα εξακολουθήσει να αναδεικνύει πρωτοβουλίες που δίνουν στη ζωή αισιόδοξη προοπτική, καθώς και δράσεις με επίκεντρο τον πολιτισμό και το περιβάλλον».

Σίγουρα λοιπόν από την καινούργια σεζόν με το υψηλό σε τηλεθέαση lead in που αναμένεται να εισπράττει η εκπομπή «Με αγάπη» από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή αναμένεται να κάνει και υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης. Αν και για να λέμε την αλήθεια, το κύριο ζητούμενο της εκπομπής «Με αγάπη» δεν είναι –κυρίως- τα νούμερα τηλεθέασης!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version