Τετάρτη, 9 Οκτ.
21oC Αθήνα

Μελέτης Ηλίας στο «The 2Night Show»: Το δοκιμαστικό στο Deal και ο ρόλος που τον σημάδεψε

Μελέτης Ηλίας στο «The 2Night Show»: Το δοκιμαστικό στο Deal και ο ρόλος που τον σημάδεψε

Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «The 2Night Show» και μίλησε για τις επαγγελματικές του επιλογές και όχι μόνο.

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 9/10 ο Μελέτης Ηλίας. Ο γνωστός ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά», μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο του Τζουζέπε Μοντιλιάνι, τη συνεργασία του με τη Μαρία Κίτσου και το δοκιμαστικό στο Deal.

«Πέρασα από ένα δοκιμαστικό για το Deal και τα πήγα αρκετά καλά κατά τα λεγόμενα δεξιά κι αριστερά στους διαδρόμους, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρώτον υπήρχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τα γυρίσματα και δεύτερον δεν ένιωθα ότι ήταν πολύ έξυπνη ιδέα το να δοκιμαστώ σε κάτι για πρώτη φορά, που παίζεται ήδη 15 χρόνια.

Αν έκανα δειλά – δειλά το βήμα να ασχοληθώ με την παρουσίαση κάποια στιγμή, θα ήθελα να είναι κάτι καινούριο σαν project» δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας. «Το να κάνω το Deal, ένα παιχνίδι που έχει ταυτιστεί με τον Χρήστο Φερεντίνο… Νομίζω ότι η επιλογή του Θαναηλάκη ήταν πολύ έξυπνη γιατί είναι μεν παρουσιαστής και ταυτισμένος με κάτι τελείως διαφορετικό, που είναι ο χώρος του αθλητισμού κι ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου, αλλά φέρνει κι έναν ανανεωτικό αέρα στο παιχνίδι.

Αν πήγαινα εγώ -ναι μεν δεν βάζεις έναν παρουσιαστή και βάζεις ηθοποιό- αλλά για εμένα σαν Μελέτη θα έλεγα ότι άστο να κάνουμε κάτι καινούριο. Θέλει ένα ταπεραμέντο που νιώθω ότι δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος» πρόσθεσε ο Μελέτης Ηλίας.

«Στη “Μάγισσα” τώρα, νιώθω ότι δεν έχω βρεθεί σε άλλη παραγωγή αντάξια, όπου όλα είναι τόσο προσεγμένα. Είναι σαν να σου λένε με τον τρόπο τους “φίλε, δεν μπορείς να μην παίξεις καλά εδώ, τα έχουμε όλα στρωμένα”. Υπάρχει air condition, φρουτάκια, καφές. Το μόνο που δυσκολεύτηκα ήταν ότι, επειδή ξεκινήσαμε καλοκαίρι με τα ρούχα της εποχής, βγάλαμε την μπέμπελη», είπε ο Μελέτης Ηλίας.

Ο ίδιος αποκάλυψε ποιος ήταν ο ρόλος που τον σημάδεψε τηλεοπτικά και τον θεωρεί πισωγύρισμα τώρα. «Είναι ωραίο να σταματάει κάτι στο peak του, ακόμα και οι επαναλήψεις σκίζουν. Το ενδεχόμενο να ξαναβρεθούμε αν με ρωτάς σαν Μελέτη όχι ηθοποιό, θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναβρεθώ μαζί τους. Τώρα θα λέγεται “Σόι σου”, θα λέγεται κάτι άλλο. Αυτή η παρέα που δημιουργήθηκε ήταν πολύ ευχάριστη. Σαν επαγγελματίας ηθοποιός νιώθω ότι είναι πισωγύρισμα να ξαναπαίξω τον Σάββα», εξήγησε ο Μελέτης Ηλίας.

Media Τελευταίες ειδήσεις