Τετάρτη, 17 Ιουλ.
29oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Melfie – Ψέματα, ψέματα, φταίω εγώ που σε έμαθα…!

Melfie – Ψέματα, ψέματα, φταίω εγώ που σε έμαθα…!

Αποφασισμένος να τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του εμφανίστηκε σε σύσκεψη στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας στους πολύ στενούς συνεργάτες του ότι το Μάιο, μετά το Πάσχα, θα υπάρξει οικονομική ανάσταση στη χώρα. Κύκλοι της κυβέρνησης μάλιστα τονίζουν ότι βασικός κορμός της οικονομικής ανάστασης θα είναι επενδύσεις που θα κάνουν στη χώρα μας οι μετανάστες εκατομμυριούχοι με τους οποίους βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε συνεχείς επαφές στο λιμάνι του Πειραιά.

Μαθαίνοντας για τις επαφές στελέχη της Χρυσής Αυγής αποφάσισαν να έρθουν πιο κοντά με τους μετανάστες και το σαββατοκύριακο βουλευτές του κόμματος με επικεφαλής την Ελένη Ζαρούλια θα διανείμουν στο λιμάνι του Πειραιά φαγητά που θα έχουν ετοιμάσει οι κυρίες του κόμματος. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι με την άνοδο της θερμοκρασίας στελέχη της Χρυσής Αυγής θα λιάζονται στις κεντρικές πλατείες, μαζί με τους μετανάστες για να βρουν και άλλους που θέλουν να επενδύσουν στη χώρα μας.
 
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ζήτησε –ή, για να το θέσω πιο σωστά- απαίτησε να πληρώσει από τον προσωπικό λογαριασμό του τα έξοδα των αεροσκαφών και των πολεμικών πλοίων που έχουν χρησιμοποιηθεί για μετακινήσεις του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε μάλιστα πως από εδώ και στο εξής για τις μετακινήσεις του εντός Αθηνών θα κυκλοφορεί μόνο με ποδήλατο. Σύμφωνα όμως με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ την απόφαση για τις ποδηλατικές μετακινήσεις τις είχε σκεφτεί πρωτίστως ο Νίκος Φίλης αλλά καθυστέρησε να τη δημοσιοποιήσει μέχρι να κατασκευαστεί το ειδικό ποδήλατό του και έτσι τον πρόλαβε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
 
Εντατικά μαθήματα Επικοινωνίας θα παρακολουθήσει μέσα στον Απρίλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης με στόχο να καταφέρνει να κοιτάζει κάποιον στα μάτια όταν του μιλά. Έτσι σκοπεύει να σταματήσει και τις εντός της Νέας Δημοκρατίας αρνητικούς σχολιασμούς για το ιδιαίτερο στιλ του «βλέπω αλλού και δεν σε κοιτώ στα μάτια». Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφέρουν ότι πριν από τρεις μέρες έγινε παρόμοια προσπάθεια μέσω υπνωτισμού, αλλά τελικά κοιμήθηκαν όλοι οι παριστάμενοι εκτός από του προέδρου που κοίταζε αλλού!   
 
Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στον Περισσό όταν κυκλοφόρησε δημοσκόπηση με την οποία το ΚΚΕ έρχεται πρώτο κόμμα στην πρόθεση ψήφου. Τελικά όλοι ηρέμησαν όταν είδαν ότι πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο της πρώην Γενικής Γραμματέας Αλέκας Παπαρήγα. Έτσι έβαλαν ξανά τις βαλίτσες στις αποθήκες και ακύρωσαν τα εισιτήρια που είχαν κλείσει για να φύγουν εκτός Ελλάδος…!
 
Ενοχλημένη η κυβέρνηση από τις έντονες διαμαρτυρίες για την επιλογή του Γιαν Φαμπρ αποφασίζει να τον αντικαταστήσει. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο Αριστείδης Μπαλτάς πρότεινε τη θέση στον Παύλο Χαϊκάλη και τη Ραλλία Χρηστίδου, θέλοντας έτσι ο υπουργός Πολιτισμού να δικαιωθεί… για την πρώτη επιλογή του!
 
Αυτές είναι μερικές από τις σημαντικότερες ειδήσεις της σημερινής ημέρας, Παρασκευής 1ης Απριλίου. Αλλά δυστυχώς τέτοιες ειδήσεις βγαίνουν μόνο μία φορά το χρόνο, τέτοια μέρα, που και εμείς, οι πολίτες, δικαιούμαστε να πούμε… ψέματα?!? Άλλωστε, όπως λέει και το τραγούδι «ψέματα, ψέματα, φταίω εγώ που σε έμαθα…»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε