Παρασκευή, 28 Ιουν.
26oC Αθήνα

Μελίνα Ασλανίδου και Φειδίας Παναγιώτου απόψε στον Αρναούτογλου

Μελίνα Ασλανίδου και Φειδίας Παναγιώτου απόψε στον Αρναούτογλου

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου και ο διάσημος YouTuber, Φειδίας Παναγιώτου είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναοπύτογλου.

Απόψε, Δευτέρα 3 Ιουνίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τη Μελίνα Ασλανίδου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλάει για την εκπομπή της «Νύχτα Στάσου», στο πλευρό του Χρήστου Νικολόπουλου, αλλά και για όλα αυτά που έχουν αλλάξει στη ζωή της τα τελευταία χρόνια. Τι θυμάται από τον Γιώργο Νταλάρα, που ήταν η πρώτη της συνεργασία στην Αθήνα;

Ποιο τραγούδι ήθελε να πάρει από τον Αντώνη Βαρδή, αλλά εκείνος δεν της το έδινε γιατί τη θεωρούσε λαϊκή τραγουδίστρια; Πώς γνώρισε τον Νίκο Παπάζογλου; Γιατί της αρέσει η τηλεόραση και τι θυμάται από την εποχή του «Big Brother», που το τραγούδι της έγινε επιτυχία με τον Τσάκα και τον Πρόδρομο;

Τι έχει αλλάξει στην προσωπική της ζωή; Τέλος, ανακοινώνει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της και δηλώνει πως της αρέσει να μην επαναπαύεται ποτέ, αλλά να παρουσιάζει καινούργια πράγματα στο κοινό της. 

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται καλεσμένος του Γρηγόρη και ο διάσημος YouTuber, Φειδίας Παναγιώτου.

Ο άνθρωπος που κοιμόταν σε sleeping bag για 3 μήνες έξω από τα γραφεία της «SpaceX», μέχρι να καταφέρει να αγκαλιάσει τον Elon Musk, μιλάει για τη ζωή του και για τον τρόπο που κατάφερε να κάνει το κανάλι του στο YouTube μια κερδοφόρα επιχείρηση.

Πώς κατάφερε να γνωρίσει τους πιο διάσημους ΥouΤuber του κόσμου; Πώς κέρδισε από τον Mr Beast μια Lamborghini; Γιατί θάφτηκε για 10 ημέρες κάτω από τη γη, μέσα σε ένα φέρετρο μαζί με ένα φίδι; Γιατί έμεινε νηστικός για 30 μέρες και πώς αντέδρασαν οι δικοί του;

Τέλος, μιλάει για την απόφασή του να κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις Ευρωεκλογές της Κύπρου σε ηλικία 24 ετών, και για όλα αυτά που θέλει να αλλάξει στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας του.

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις