Κυριακή, 8 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Μελίσα ΜακΚάρθι και Κλάιβ Όουεν πρωταγωνιστούν στη σειρά για τη φρικτή δολοφονία της 6χρονης Τζον Μπένετ Ράμσεϊ

Μελίσα ΜακΚάρθι και Κλάιβ Όουεν πρωταγωνιστούν στη σειρά για τη φρικτή δολοφονία της 6χρονης Τζον Μπένετ Ράμσεϊ
Φωτογραφίες αρχείου Associated Press - Evan Agostini/Andrew Medichini

Στη δραματική σειρά που εξιστορεί τη δολοφονία της 6χρονης βασίλισσας της ομορφιάς Τζον Μπένετ Ράμσεϊ, θα πρωταγωνιστήσουν η Μελίσα ΜακΚάρθι και ο Κλάιβ Όουεν.

Η νέα σειρά θα δείξει το φρικτό ανεξιχνίαστο έγκλημα που «πάγωσε» τις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο του 1996. Η Μελίσα ΜακΚάρθι και ο Κλάιβ Όουεν θα υποδυθούν τους γονείς του μικρού κοριτσιού.

Η σειρά έχει προσωρινό τίτλο «JonBenét Ramsey» και πρόσφατα οι παραγωγοί των Yellowstone και MTV Entertainment Studios & 101 Studios, έλαβαν το «πράσινο φως» από το Paramount+.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα στο Κάλγκαρι του Καναδά. Υπεύθυνος παραγωγής και εκτελεστικός παραγωγός της θα είναι ο Richard LaGravenese.

Τέσσερα από τα οκτώ επεισόδια θα σκηνοθετηθούν από την Anne Sewitsky η οποία θα είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός.

Το σενάριο υπογράφουν οι δημιουργοί του «JonBenét Ramsey», Harrison Query και Tommy Wallach.

«Η Μελίσα Μακάρθι και ο Κλάιβ Όουεν είναι ένα εξαιρετικό δίδυμο για να εμβαθύνουν σε αυτή την τραγική ιστορία που έχει δημιουργήσει μια μεγάλη, βασανιστική σιωπή πάνω από την αμερικανική κοινωνία για σχεδόν τρεις δεκαετίες», δήλωσε ο Κρις ΜακΚάρθι ένας από τους διευθύνοντες συμβούλους της Paramount Global και πρόεδρος των Showtime/MTV Entertainment Studios.

Η 6χρονη βασίλισσα της ομορφιάς Τζον Μπένετ Ράμσεϊ απήχθη τα Χριστούγεννα του 1996, με τους δράστες να ζητούν λύτρα από την οικογένειά της. Εν τέλει το παιδί βρέθηκε στραγγαλισμένο και τυλιγμένο με μία κουβέρτα μέσα σε ένα από τα δωμάτια που είχε το σπίτι τους στο υπόγειο.

Αν και υπήρχαν πολλοί ύποπτοι, η δολοφονία της παραμένει μέχρι και σήμερα ανεξιχνίαστη.

Media Τελευταίες ειδήσεις