Σάββατο, 5 Οκτ.
23oC Αθήνα

Μετά την ανακοίνωση του MEGA ήρθε η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Μετά την ανακοίνωση του MEGA ήρθε η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Της… ανακοίνωσης γίνεται. Ε, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τον… πόλεμο ανακοινώσεων και εντυπώσεων που έχει φουντώσει τις τελευταίες μέρες και που όπως φαίνεται θα συνεχιστεί.

Όλα ξεκίνησαν με την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την ένταξη στο δυναμικό τους του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Η ενημέρωση στο MEGA έγινε βράδυ και η επίσημη ανακοίνωση για το ζευγάρι από τον ΑΝΤ1 έγινε το πρωί με αποτέλεσμα στη Μεσογείων να μην προλάβουν να ανακοινώσουν… ότι τους ευχαριστούν.

Κι ίσως λογικά ρωτήσει κάποιος «γιατί να ευχαριστήσουν;» κάποιους που φεύγουν. Γιατί, είναι η απάντηση, πως με την ευχαριστία είναι σαν να αποδεσμεύουν και να μην… κόπτονται ποια είναι «τα νέα του σχέδια»! Όπως έγινε στην περίπτωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου που με γρήγορα αυτή τη φορά αντανακλαστικά το MEGA ευχαρίστησε τον παρουσιαστή για τη μακρόχρονη πετυχημένη συνεργασία τους και του ευχήθηκε «κάθε επιτυχία στα νέα του σχέδια». Και μετά, καθυστερημένα πια, έρχεται κι η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 που καλωσορίζει τον Άρνι στο δυναμικό της αναφέροντας ότι

«Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που εντάχθηκε στο δυναμικό του καναλιού στις 5 Αυγούστου του 2013.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει παρουσιάσει πολλά και διαφορετικά είδη τηλεοπτικών εκπομπών με εξαιρετική επιτυχία. Από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 μετά την υπογραφή συμβολαίου αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι.»

Δεν είναι… τυχαίο που στην ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρεται ότι ο Αρναούτογλου «εντάχθηκε στο δυναμικό του καναλιού στις 5 Αυγούστου του 2013», θέλοντας να τονίσουν ότι τον απέκτησαν στο δυναμικό τους πριν τον… ευχαριστήσουν –και τον αποδεσμεύσουν- από το MEGA. Άλλωστε, όπως σας είπα και στην αρχή στο επόμενο διάστημα θα γίνει πιο πολύ της… ανακοίνωσης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για τη μεταγραφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η ανακοίνωση του MEGA για τον Αρναούτογλου

Τι ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1 με τον Αρναούτογλου

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε