Site icon NewsIT

Μετά τις… μεταμφιέσεις αποφάσισε να γίνει και ηθοποιός

17.10.2013 | 12:38
Μετά τις… μεταμφιέσεις αποφάσισε να γίνει και ηθοποιός

Σίγουρα δεν πρέπει να είμαστε αρνητικοί στο να δοκιμάζει κάποιος καινούργια πράγματα. Ο καθένας άλλωστε έχει δικαίωμα στο να κάνει «το επόμενο βήμα» όπου του αρέσει και βεβαίως θα κριθεί για αυτό.

Ωστόσο δεν μπορώ να μην σημειώσω ότι όλο και περισσότεροι τραγουδιστές, αλλά και πρόσωπα της λεγόμενης «εγχώριας show biz» θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους –και το ταλέντο τους, βεβαίως, βεβαίως- και στην υποκριτική. Έτσι λοιπόν μετά τον Τρύφωνα Σαμαρά που ο Λάκης Λαζόπουλος τον πήρε για να συμμετέχει σε ένα από τα επεισόδια της σειράς που ετοιμάζουν στον ALPHA, το ταλέντο του στην υποκριτική θα προσπαθήσει να αποδείξει και ο Νίκος Γκάνος. Ο νεαρός τραγουδιστής που συμμετείχε στο «Your Face Sounds Familiar» με όχι… ιδιαίτερα επιτυχημένες μεταμφιέσεις θα ερμηνεύσει έναν «ρόλο έκπληξη», όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1 στη σειρά STICK AROUND που θα συνεχίσει για τέταρτο κύκλο να προβάλλεται από το ΑΝΤ1 WEBTV plus.

Οι ήρωες σύμφωνα με το σενάριο της Ντέλας Φώσκολου «επιστρέφουν και στην παρέα έρχονται νέα πρόσωπα και μαζί τους… καινούργιες προκλήσεις. Οι σχέσεις δοκιμάζονται, καθώς τα παιδιά ωριμάζουν κι οι ισορροπίες αλλάζουν. Κάποιοι χρειάζονται τον δικό τους χρόνο και χώρο για να ξαναβρούν τον εαυτό τους. Κάποιοι άλλοι, αναζητάνε μια ακόμα ευκαιρία. Άλλοι αναγκάζονται να αναθεωρήσουν και να κάνουν μια καινούργια αρχή κι άλλοι, προσπαθούν να πατήσουν ξανά στα πόδια τους. Κερδίζουν ή χάνουν, μαθαίνουν να σηκώνονται όταν πέφτουν… και να συνεχίζουν. Για αυτούς η καινούργια μέρα, είναι μια νέα πρόκληση»!

Τη σκηνοθεσία στο διαδικτυακό σήριαλ υπογράφει ο Λίνος Χριστοδούλου και παίζουν οι Αυγουστίνος Κούμουλος, Όλγα Πολίτη, Κατερίνα Δημητρόγλου, Βασίλης Μαργέτης, Κατερίνα Μαούτσου, Αλέξανδρος Αμερικάνος, Λούκας Κώστας, Τατιάννα Κίρκοφ. Κάθε Τρίτη και Πέμπτη λοιπόν μέσα από το web του ΑΝΤ1 θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τον καινούργιο κύκλο της σειράς και ως εκ τούτου να διαπιστώσετε και αν ο «ρόλος έκπληξη» του Νίκου Γκάνου θα είναι και ευχάριστη… έκπληξη ή όχι…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version