Τρίτη, 16 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: «Το Stranger Things ξεκίνησε όταν ήμουν 10, τώρα γίνομαι 20 και αισθάνομαι περίεργα»

Μίλι Μπόμπι Μπράουν: «Το Stranger Things ξεκίνησε όταν ήμουν 10, τώρα γίνομαι 20 και αισθάνομαι περίεργα»
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix, πρόκειται να κυκλοφορήσει την τελευταία του σεζόν. Η πρωταγωνίστρια Μίλι Μπόμπι Μπράουν μίλησε για το μεγάλο φινάλε του Stranger Things.

Οκτώ χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς τρόμου – επιστημονικής φαντασίας «Stranger Things» στο Netflix, το καστ εκφράζει τις σκέψεις του για το γεγονός ότι τα γυρίσματα της 5ης «νοσταλγικής ματιάς στο κλασικό sci-fi του ’80» και τελευταίας σεζόν βρίσκονται στα μισά.

«Άρχισε όταν ήμουν 10 ετών» αναφέρει η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, που υποδύεται την Eleven, σε βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων. «Τώρα γίνομαι 20 χρονών. Αισθάνομαι πολύ περίεργα» αποκαλύπτει η Βρετανίδα ηθοποιός.

Η Σέιντι Σινκ, η οποία υποδύεται τη Μαξ αναφέρει ότι «απολαμβάνει» τη διαδικασία των γυρισμάτων. «Χρωστάω τα πάντα στη σειρά. Με έφερε στη θέση να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ» σημειώνει.

Ο Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ, ο κακός της σειράς, Vecna, είπε ότι η πέμπτη σεζόν θα είναι ακόμα πιο σημαντική από την προηγούμενη.

Οι σεναριογράφοι εργάζονται για τον μεγάλο τελικό της σειράς από τον Αύγουστο του 2022 και στην τελευταία σεζόν συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, η Λίντα Χάμιλτον, η Τζέικ Κόνελι και ο Άλεξ Μπρο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ross Duffer (@rossduffer)

«Ευτυχία στα μισά του δρόμου για το καλύτερο καστ και συνεργείο όλων των εποχών» δήλωσε ο συνδημιουργός του «Stranger Things», ο Ρος Ντάφερ σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stranger Things Netflix (@strangerthingstv)

Η σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αφιερωμένη στις φωτογραφίες από τα παρασκήνια της σειράς με τις δεκάδες υποψηφιότητες για Emmy, τις τελευταίες εβδομάδες.

Media Τελευταίες ειδήσεις