Site icon NewsIT

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – επόμενα επεισόδια: Η χαρά του Ηλία «κόβεται» όταν μαθαίνει για την Καίτη Κίτσο

21.06.2024 | 13:38
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – επόμενα επεισόδια: Η χαρά του Ηλία «κόβεται» όταν μαθαίνει για την Καίτη Κίτσο

Σπαρταριστές… ατάκες και εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις η μουρμούρα». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024, στις 22:00 στον Alpha.

Η Ζωή βρίσκει μια παλιά φωτογραφική μηχανή του πατέρα της και αποφασίζει να μάθει να φωτογραφίζει κάνοντας τον Φάνη και τον Κανάτη πειραματόζωα.

Η είδηση ότι ο Μηνάς ήταν παρών σε… νεκρανάσταση «πελάτη» του γραφείου τελετών της Ζουζούς, τον έχει κάνει πολύ δημοφιλή, με επακόλουθα που δεν του αρέσουν καθόλου…

Ο Μπάμπης και η Ξένια επιστρέφουν από την Γερμανία. Κι ενώ στην αρχή λένε και οι δυο πως απογοητεύτηκαν από την ζωή εκεί, κάποιος στην πορεία λέει την αλήθεια…

Μια από κοινού πρόσκληση σε βαφτίσια με την Τούλα, δίνει χαρά στον Ηλία. Αλλά το μόνο που δεν ξέρει, είναι ότι τα βαφτίσια τα ανέλαβε η Καίτη Κίτσο.

 

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Κυριακή 23 Ιουνίου

Ο Μάκης (Γεράσιμος Γεννατάς), ο πατέρας της Ζωής φτάνει στο σπίτι. Η Ζωή θέλει να τον αποφύγει και ο Φάνης βρίσκεται στη μέση…

Ο Μηνάς δεν έχει βγάλει ποτέ τη βέρα του και η Ζουζού είναι ΟΚ μ’ αυτό. Όταν όμως τη χάνει, ο Βαγγέλης βρίσκει ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την κατάσταση…

Η Σοφία δεν έχει πολλούς θεραπευόμενους στο ιατρείο και αγχώνεται. Η Ξένια και ο Μπάμπης εφαρμόζουν κάπως ανορθόδοξες μεθόδους για να τη βοηθήσουν.

Ο Ηλίας έχει αρχίσει να έχει στενές σχέσεις με κάτι μακρινά ξαδέρφια της Τούλας, αλλά εκείνη προσπαθεί να τον απομακρύνει από τα «μαύρα πρόβατα» του σογιού.

Σενάριο: Έλενα Σολωμού, Γιάννης Διακάκης, Σάρα Γανωτή, Νίκος Σταυρακούδης.

Σκηνοθεσία: Διονύσης Φερεντίνος, Θανάσης Αγγελόπουλος – Ξανθόπουλος.

Πρωταγωνιστούν οι: Αντώνης Αντωνίου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Σπύρος Τσεκούρας, Άννα Κουτσαφτίκη, Μαρία Κατσανδρή, Παρθένα Χοροζίδου, Εριέττα Μανούρη, Στάθης Κόικας, Τόλης Παπαδημητρίου, Κώστας Μπάρας, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου.

Βασισμένο στη σειρά Escenas de Matrimonio των MEDIASET ESPANA & YOUMORETV (distributed by Mediterraneo).

Παραγωγή: GREEN PIXEL PRODUCTIONS

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», Σάββατο και Κυριακή στις 22:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version