Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

“Μην με σκας”: Μετακομίζει… για να μην χωρίσει!

“Μην με σκας”: Μετακομίζει… για να μην χωρίσει!

Το τρίτο επεισόδιο της σειράς «Μην με σκας» πρόβαλλε χθες ο ALPHA και τελικά διαπίστωσε ότι η σειρά μπορεί να πάει και πιο… χαμηλά! Όχι σε ποιότητα καθώς εκεί έχει βρεθεί στο… υπόγειο της αισθητικής, αλλά σε τηλεθέαση καθώς χθες την παρακολούθησαν ακόμα λιγότεροι τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα το πρώτο επεισόδιο είχε σημειώσει 17,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 16,7% στο δυναμικό κοινό και με αυτό που είδαν οι τηλεθεατές αρκετοί… λάκισαν με αποτέλεσμα το δεύτερο επεισόδιο να σημειώσει 14,1% μέσο όρο και στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό. Χθες όμως ακόμα λιγότεροι… άντεξαν να την παρακολουθήσουν και έτσι το τρίτο επεισόδιο έριξε το κανάλι της Κάντζας ακόμα πιο κάτω σημειώνοντας 11,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 11,9% στο δυναμικό κοινό. Τα στελέχη του Alpha όμως γνωρίζοντας ότι έτσι όπως πάει θα πέσει ακόμα περισσότερο ξεκίνησαν τις… διορθωτικές κινήσεις και όπως αναφέραμε σε προηγούμενο κείμενο του Newsit.gr ετοιμάζουν αλλαγές πίσω από τις κάμερες.

Εκτός όμως από αυτές τις αλλαγές… μετακομίζουν και τη σειρά σε άλλη μέρα μπας και τελικά… παραμείνει στο τηλεοπτικό τοπίο και δεν… χωρίσει από τους τηλεθεατές. Έτσι, η σειρά θα προβάλλεται πλέον κάθε Δευτέρα, στις 22:30, κάνοντας τράμπα με την άλλη σειρά τους, τους «Άσφαιρους», που θα δοκιμάσουν τη δύναμη των… πυρών τους δίνοντας τη «μάχη» της τηλεθέασης κάθε Τρίτη.

Για να μπορέσουν μάλιστα στον ALPHA να… επανακτήσουν τον έλεγχο στη σειρά που φαίνεται να έχει χαθεί επειδή φαίνεται να έχουν πολλοί λόγο και άποψη, αποφάσισαν να δώσουν μία βδομάδα περιθώριο για να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους και έτσι το καινούργιο επεισόδιο με τις… επεμβατικές αλλαγές θα προβληθεί τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, αν και εφόσον βεβαίως βεβαίως… τα στελέχη του σταθμού θεωρήσουν ότι το καινούργιο επεισόδιο δεν θα συνεχίζει να τους… σκάει!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε