Site icon NewsIT

Μιχάλης Μαρκάτης: Αν και έχουν περάσει 30 χρόνια, ακόμα το σκέφτομαι και με στεναχωρεί

05.08.2024 | 08:33
Μιχάλης Μαρκάτης: Αν και έχουν περάσει 30 χρόνια, ακόμα το σκέφτομαι και με στεναχωρεί

«Ήμουν κοντά στα 20 και λίγο έγραψε μέσα μου, παραπάνω ίσως, γιατί μοιάζαμε κιόλας και είχαμε αδυναμία ο ένας στον άλλον», λέει ο Μιχάλης Μαρκάτης.

Για την απώλεια του πατέρα του μίλησε ο ηθοποιός Μιχάλης Μαρκάτης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου.

Είσαι ένας πολύ ωραίος άνδρας, εσύ όμως επέλεξες να παντρευτείς γρήγορα και να κάνεις οικογένεια με την Έλενα. Το ήθελες από νεαρή ηλικία ή έτυχε;

Δεν ήταν στόχος μου, αλλά το είχα θετικά στο μυαλό μου. Από μικρός ένιωθα ότι ήθελα να αποκτήσω παιδιά και να τους προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ. Ευτυχώς, βρέθηκε η Έλενα και μας ήρθε πολύ ομαλά όλο αυτό –αν και έγινε πολύ γρήγορα- και αποδεικνύει ότι ήταν σωστή η επιλογή μου το γεγονός ότι είμαστε 17 χρόνια μαζί.

Ποια ήταν μέχρι σήμερα η δυσκολότερη στιγμή της ζωής σου, που υπήρξε και «πληγή» για σένα;

Η απώλεια του πατέρα μου. Τον έχασα από καρκίνο, μέσα σε ένα χρόνο. Αν και έχουν περάσει 30 χρόνια, ακόμα το σκέφτομαι και με στεναχωρεί. Ήμουν κοντά στα 20 και λίγο έγραψε μέσα μου, παραπάνω ίσως, γιατί μοιάζαμε κιόλας και είχαμε αδυναμία ο ένας στον άλλον.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version