Κυριακή, 1 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Η επιστροφή στη δημοσιογραφία και το κόστος της άποψης

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Η επιστροφή στη δημοσιογραφία και το κόστος της άποψης

Στη δημοσιογραφία επέστρεψε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε εκλεγεί βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο (2019 – 2023).

Ύστερα από το διάλειμμα για την πολιτική ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μίλησε για την επιστροφή στη δημοσιογραφία, καθώς και για το βάρος της άποψής του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real life.

Όταν επιστρέψατε στη δημοσιογραφία, ήταν εύκολο να κρατήσετε μια ισορροπία με τους ανθρώπους που συνεργαστήκατε στην πολιτική;

Εμένα δεν μου ζητήθηκε ποτέ να εκφράζω μια γραμμή από όταν ήμουν στο κομμουνιστικό κόμμα, από το οποίο έφυγα το 1977. Εκεί υπήρχε κομματική πειθαρχία. Στη Νέα Δημοκρατία δεν υπήρχε τέτοιου είδους πειθαρχία. Υπήρχε πειθαρχία μόνο ως προς την υποστήριξη μιας κυβερνητικής πολιτικής.

Η άποψή σας, σας έχει στοιχίσει;

Πιθανότατα να μου έχει στοιχίσει, αλλά όταν έλεγα την άποψη μου αισθανόμουν καλά, ακόμα και σε περιπτώσεις που είχα λάθος. Αισθανόμουν καλά ακόμη και αν συνειδητοποιούσα, στη συνέχεια, ότι είχα λίγο δίκιο ή και καθόλου. Μπορεί να μου έχει στοιχίσει, αλλά δεν το ξέρω. Ίσως να μην έκανα τις φιλίες και τις διασυνδέσεις που θα μπορούσα.

Media Τελευταίες ειδήσεις