Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν ανανεώνεται η εκπομπή της για του χρόνου – Η «μπηχτή» του Δημήτρη Μακαλιά

Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν ανανεώνεται η εκπομπή της για του χρόνου – Η «μπηχτή» του Δημήτρη Μακαλιά

Τίτλοι τέλους μπαίνουν στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «I Love Σουκου», αφού δεν ανανεώθηκε για την επόμενη σεζόν. Η παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Μακαλιάς άφησαν τα δικά τους σχόλια για την απόφαση του σταθμού.

Εκτός ΑΝΤ1 θα είναι από τη νέα σεζόν η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα. Όπως επιβεβαιώθηκε από τους συνεργάτες της, το κανάλι δεν ανανέωσε τη συνεργασία τους για την επόμενη χρονιά. Ανάμεσα στην ομάδα της παρουσιάστριας, που μίλησαν για την απόφαση αυτή, ήταν και ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος δεν άντεξε να μην «πετάξει την μπηχτή» του.

«Νιώθω ωραία που θα ολοκληρωθεί κανονικά η εκπομπή. Είχαμε διάθεση να συνεχίσουμε, θέλαμε κι άλλο», είπε ο Τάσος Μπιμπισίδης και πρόσθεσε: «Θα ακολουθούσα την Μπέττυ μέχρι τη σύνταξη. Κάνουμε πλάκα ότι το πλατό είναι πάνω από αρχαία και πρέπει να φύγουμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φήμες θέλουν τη Μπέττυ Μαγγίρα να «μετακομίζει» στο Mega και ότι είπε το «ναι» σε εκπομπή «infotainment», θέλοντας στο πλευρό της 2 δημοσιογράφους.

Η ίδια ανέβασε 2 stories στο Instagram γράφοντας στο πρώτο: «Κανείς δεν μπορεί να μου πάρει το χαμόγελό μου», και στο δεύτερο: «Ακόμη κι ανάμεσα στα αγκάθια, μπορεί να φυτρώσει ένα λουλούδι».

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέβασε ένα αιχμηρό story στον λογαριασμό του στο Instagram λέγοντας: «Κάποιες φορές οι ανώτεροι είναι κατώτεροι των περιστάσεων».

Η εκπομπή «I Love Σουκου», θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Media Τελευταίες ειδήσεις