Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Μπέττυ Μαγγίρα για Eurovision: Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα ενοχλήθηκαν και απάντησαν με θυμό

Μπέττυ Μαγγίρα για Eurovision: Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα ενοχλήθηκαν και απάντησαν με θυμό
NDPPhoto

Στα «απόνερα» που άφησε η φετινή Eurovision, στην ελληνική συμμετοχή και την κριτική που δέχθηκαν οι παρουσιαστές του μουσικού διαγωνισμού για την ΕΡΤ, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, αναφέρθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Με αφορμή τη συνέντευξη του Θανάση Αλευρά στη «Real News», όπου δήλωσε σοκαρισμένος από τη σκληρή κριτική που δέχθηκε, η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε στο «I Love ΣουΚου»:

«Θεωρώ ότι ο Ζερόμ και ο Θανάσης μπήκαν σε μια διαδικασία, επειδή ενοχλήθηκαν, με τα σχόλια που άκουσαν, να απαντήσουν με θυμό. Και νομίζω αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος τους. Δεν είναι κακό που δεν ξέρει τη διάδοχο, στέλνουμε τον Θανάση γιατί μας αρέσει σαν καλλιτέχνης, το χιούμορ του, όλα αυτά που πρεσβεύει».

Όμως, πάει εκεί και είναι η φωνή της Ελλάδας για να δούμε εμείς έναν διαγωνισμό. Θέλω να δω αυτή που βλέπω ποια είναι, πρέπει να μου το πει αυτός που εκφωνεί και παρουσιάζει», σχολίασε.

«Θα προτιμούσα να πει αντί δεν μου αρέσουν οι μπάμιες, συγγνώμη παιδιά το κάναμε πρώτη φορά, κάναμε και κάποια λάθη. Σας ζητούμε συγγνώμη. Νομίζω τότε κανείς δεν τους έλεγε κάτι», είπε η παρουιάστρια και ηθοποιός.

Media Τελευταίες ειδήσεις