Σάββατο, 7 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Μπέττυ Μαγγίρα σε Παντελή Καναράκη: Κάνε εκπομπή και θα σου πω γιατί έφυγα από τον ΑΝΤ1

Μπέττυ Μαγγίρα σε Παντελή Καναράκη: Κάνε εκπομπή και θα σου πω γιατί έφυγα από τον ΑΝΤ1
NDPPHOTO

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο καλός της φίλος Παντελής Καναράκης ανέβασαν ένα βίντεο στο Instagram με μία πού ενδιαφέρουσα στιχομυθία…

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια συνάντησε τον Παντελή Καναράκη και μαζί θέλησαν να μοιραστούν ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο με τους followers τους στο Instagram.

O ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο με την Μπέττυ Μαγγίρα η οποία σημειώνει χαρακτηριστικά πως «τον χειμώνα σκέφτομαι να κάτσω λίγο, να ξεκουραστώ».

«Αυτό μάλλον σκέφτηκαν και στον ΑΝΤ1» σχολιάζει, με χιούμορ, ο Παντελής Καναράκης για να ξεσπάσει η αγαπημένη του φίλη σε γέλια υπογραμμίζοντας πως «δεν ξέρω τι θα κάνω φέτος στην τηλεόραση, θα δείξει, θα φανεί».

«Είναι αλήθεια αυτό που άκουσα;», ρωτάει ο ηθοποιός και Μπέττυ Μαγγίρα απαντά: «Τι άκουσες;». «Δεν μπορώ να το πω», συνεχίζει ο Παντελής Καναράκης με την παρουσιάστρια να λέει: «Άμα έχεις κότσια, πες το». Εκεί είναι που ο ηθοποιός έκανε την αιχμηρή ερώτηση: «Και τώρα η ώρα της αλήθειας. Λέγε, γιατί σταμάτησες από τον ΑΝΤ1;».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kanarakis Pantelis (@kanarakispantelis_official)

Με την Μπέττυ Μαγγίρα να απαντά με νόημα: «Έτσι θα τα πω; Στο Instagram; Κάνε μια εκπομπή να έρθω να σου τα πω».

Media Τελευταίες ειδήσεις