Site icon NewsIT

Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 14 Φεβρουαρίου

14.02.2011 | 14:08
Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 14 Φεβρουαρίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η μητέρα της Νόρας, η Στέλλα έρχεται στην Αθήνα. Η Νταίζη γλιτώνει από καθαρή τύχη από τις σφαίρες των πληρωμένων δολοφόνων και ζητάει από το Χρήστο και το Στέφανο να την προστατεύσουν. Στη συνάντηση όσων έχουν σχέση με τα διαμάντια, κανείς δεν φαίνεται πρόθυμος να συνεργαστεί και να πει την αλήθεια, αλλά ο Λευτέρης τούς ενημερώνει ότι δεν θα σταματήσει να ψάχνει τον ένοχο. Ο Λουκάς εξηγεί στο Στέφανο ότι όλες οι φήμες για το σκληρό παρελθόν της Νταίζης είναι αληθινές, καθώς υπάρχουν καταγγελίες στους φακέλους της Αστυνομίας.

Η Στέλλα γνωρίζει την Αμαλία, τη Μελίτα και το Στέφανο και ζητάει από τη Νόρα να βρεθεί και με όλη την παρέα, να θυμηθούν τα παλιά. Στο μεταξύ, ο Λουκάς μετακομίζει προσωρινά στο παλιό σπίτι του Νικόλα και οι πρώτες γκρίνιες, δεν θα αργήσουν να φανούν.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Τζώρτζης και η Έλενα κάνουν σχέδια για το μέλλον, όταν η Έλενα πληροφορείται από το Στάθη για την ερωτική σχέση του Τζώρτζη με την Ξένια. Ο κύκλος γύρω από την Ξένια αρχίζει να στενεύει.

Το σοκ της Κάτιας από τα νέα ότι ο λογαριασμός της είναι άδειος, την γεμίζει υποψίες και ανησυχία για το αν κάποιος από την οικογένειά της πήρε αυτά τα χρήματα κρυφά από την ίδια.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version