Site icon NewsIT

Νανά Παλαιτσάκη: Το κοντινό πλάνο της Ελένης Μενεγάκη είναι η χαρά της ζωής 

03.07.2024 | 17:12
Νανά Παλαιτσάκη: Το κοντινό πλάνο της Ελένης Μενεγάκη είναι η χαρά της ζωής 

Τον απολογισμό της τηλεοπτικής χρονιάς που τελειώνει σιγά σιγά έκανε σήμερα (03.07.2024) η Νανά Παλαιτσάκη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Βreakfast @Star.

«Ήταν μια κακή χρονιά. Για μένα ήταν μια ήττα όλης της ομάδας. Δεν μου αρέσει να χάνω» είπε η Νανά Παλαιτσάκη για το MEGA Καλημέρα, την εκπομπή που παρουσίαζε η Ελεονώρα Μελέτη και η οποία κόπηκε πρόωρα, λίγο πριν από τις ευρωεκλογές.

«Δεν μπορώ τις σχέσεις για την κάμερα. Δεν μπορώ να βλέπω να αγκαλιάζονται άνθρωποι που πριν έχουν κατηγορήσει τον άλλον σαν να ήταν ο χειρότερός τους εχθρός. Αυτή η υποκρισία που συμβαίνει για τη φωτογραφία ή για τη δήλωση μπροστά στην κάμερα με θλίβει» είπε επίσης η γνωστή δημοσιογράφος.

Η Νανά Παλαιτσάκη έκανε το σχόλιό της για την Ελένη Μενενάλη, τη Ελένη Τσολάκη, τη Μπέττυ Μαγγίρα.

«Είναι ικανή για πάρα πολλά πράγματα, εξαρτάται από την ίδια και τη διάθεσή της. Το κοντινό πλάνο της για μένα είναι η χαρά της ζωής. Από την τηλεόραση λείπουν τα τόσο λαμπερά πρόσωπα. Το κοντινό της δεν μπορεί αν συγκριθεί με κανένα άλλο» είπε για την Ελένη Μενεγάκη.

«Και την Ελένη την είχαν ξεσκίσει για τα ελληνικά της και την αφέλειά της, όπως και τη Ρούλα (σ.σ. Κορομηλά). Κάθε παρουσιάστρια όταν ξεκινάει την καριέρα της έχει υποστεί πολύ βαριά κριτική», ανέφερε για την Ελένη Τσολάκη.

«Η Μπέττυ (Μαγγίρα) πρόσφερε κάτι διαφορετικό, δεν μπορούν όλοι να κάνουν ενημέρωση. Έχω δει ανθρώπους ακατάλληλους για ενημέρωση να κάνουν ενημέρωση» είπε.

Η Νανά Παλαιτσάκη έκρινε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «κερδίζει που μένει στο Μega, ο ΑΝΤ1 δεν του πάει καλά».

 

«Την αγαπώ και την πιστεύω πάρα πολύ ως παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη. Στην εκπομπή της Ζαρίφη υπήρχαν στιγμές που βαρέθηκα και άλλες που είπα μπράβο που το άλλαξαν», είπε σε άλλο σημείο η Νανά Παλαιτσάκη.

«Θέλω να είμαι κάπου όπου θα πρέπει να μικρύνω πολύ για να είμαι. Θα κάνω κάτι στο θέατρο» είπε για τα δικά της σχέδια.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version