Site icon NewsIT

Νάνσυ Μπούκλη: Με στεναχωρεί που ο χαρακτήρας μου στην Παραλία είναι ακόμα επίκαιρος

05.08.2024 | 17:14
Νάνσυ Μπούκλη: Με στεναχωρεί που ο χαρακτήρας μου στην Παραλία είναι ακόμα επίκαιρος

“Όλα αυτά τα λέμε τώρα και φαίνονται ξένα ενώ ακόμα δεν είναι”, εξηγεί η Νάνσυ Μπούκλη.

Τόσο στον ρόλο που ερμήνευσε στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, Παραλία όσο και στη συνεργασία που είχε με τον Γιάννη Στάνκογλου στο “Ναυάγιο” αναφέρθηκε η Νάνσυ Μπούκλη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, το μεσημέρι της Δευτέρας, στον ΣΚΑΪ.

“Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που έκανα αυτό τον χαρακτήρα στην Παραλία γιατί εκείνη την εποχή κάπως φάνηκε ότι οι γυναίκες έχουν ρόλο και ότι προσπαθούσαν να ζήσουν ελεύθερα και να κάνουν τα όνειρα τους. Να μην τους πει δηλαδή κάποιος με ποιον θα βγουν. Όλα αυτά τα λέμε τώρα και φαίνονται ξένα ενώ ακόμα δεν είναι” τόνισε αρχικά η νεαρή ηθοποιός.

“Αυτό με τρομάζει, απλώς χάρηκα που είχε φωνή ένας τέτοιος χαρακτήρας που δυστυχώς ακόμα είναι επίκαιρος. Αυτό δεν μου αρέσει σίγουρα και με στεναχωρεί”.

“Ο Γιάννης Στάνκογλου έχω ακούσει ότι δεν είναι αυτός ο σκληρός άνθρωπος που μπορεί να είναι στους ρόλους” σχολίασε σε άλλο σημείο ο ρεπόρτερ για να απαντήσει η Νάνσυ Μπούκλη ως εξής.”Είναι πάρα πολύ αγαπητός, πάρα πολύ δοτικός άνθρωπος. Είναι ένας πολύ κανονικός, φανταστικός άνθρωπος. Καμία σχέση, εννοείται, τι τώρα”.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version