Τρίτη, 8 Οκτ.
23oC Αθήνα

Νάνσυ Παραδεισανού: Η στιγμή που μαθαίνει πως η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε στην εντατική από αλλεργικό σοκ

Νάνσυ Παραδεισανού: Η στιγμή που μαθαίνει πως η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε στην εντατική από αλλεργικό σοκ

Νάνσυ Παραδεισανού και Μαρία Μπακοδήμου γνωρίζονται χρόνια και διατηρούν φιλική σχέση. Η πρώτη όμως, δεν γνώριζε για την περιπέτεια υγείας που έστειλε την παρουσιάστρια στην εντατική.

Σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας (07-10-2024) παραβρέθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και πληροφορήθηκε για πρώτη φορά εκείνη τη στιγμή, ότι η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε στην εντατική, έπειτα από αλλεργική αντίδραση σε φάρμακο που της χορηγήθηκε στο πλαίσιο διαγνωστικών εξετάσεων.

«Τι; Μου κάνεις πλάκα τώρα… τι έχει; Σοβαρά μιλάς τώρα; Δεν μου κάνεις πλάκα; Δεν το ξέρω, παιδιά, αυτό», απάντησε σοκαρισμένη η Νάνσυ Παραδεισανού, μπροστά στις κάμερες.

«Στο τηλέφωνο που έκανα με τον υπεύθυνο της εκδήλωσης, τον ρώτησα: θα είναι και η Μαρία; Και μου λέει: τελικά δεν θα είναι σήμερα», συμπλήρωσε εμφανώς έκπληκτη η δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ.

Η Μαρία Μπακοδήμου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου του 2024 και πλέον προσπαθεί να επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς της. Δέχεται ευχές από φίλους, συνεργάτες και συναδέλφους.

Τα δύσκολα ανήκουν στο παρελθόν για την Μαρία Μπακοδήμου, με την Νάνσυ Παραδεισανού, να στέλνει και εκείνη ευχές.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις