Site icon NewsIT

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Το άκουγα που το έλεγαν παλιά, μετά κατάλαβα ότι είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια

05.07.2024 | 19:34
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Το άκουγα που το έλεγαν παλιά, μετά κατάλαβα ότι είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια

«Θα είμαστε μαζί με το καλό τον Σεπτέμβριο, να είμαστε όλοι καλά», δήλωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο φινάλε για το «Στούντιο 4» έχοντας δίπλα της τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τους συντελεστές της εκπομπής.

Το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για το Σεπτέμβρη ανανέωσαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής (05.07.2024), μέσα από το «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Μάλιστα οι δυο παρουσιαστές ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι στο φινάλε της τελευταίας φετινής τους εκπομπής.

«Αυτό ήτανε! Αυτό ήτανε για φέτος, λοιπόν, για αυτή τη σεζόν που πέρασε» αναφώνησε αρχικά η οικοδέσποινα για να παρουσιάσει ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τους  συνεργάτες τους που βρέθηκαν για αυτή την αποφώνηση στο πλατό της καθημερινής εκπομπής.

«Λοιπόν, να πούμε καλό καλοκαίρι και να ευχαριστήσουμε εσάς γιατί και η αγάπη δεν είναι δεδομένη, κάθε μέρα αναμετριέσαι με αυτήν, οπότε ευχαριστούμε που μας επιλέγετε κάθε φορά» τόνισε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος για να επισημάνει, με νόημα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πως «αυτό το άκουγα που το έλεγαν παλιά, «εσείς που μας δίνετε δύναμη» και τα λοιπά, αλλά μετά κατάλαβα ότι αυτό είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια. Είναι τεράστια αλήθεια».

«Θα είμαστε μαζί με το καλό τον Σεπτέμβριο, να είμαστε όλοι καλά και… δεν θα λυγίσω, αυτά» τόνισε, εν συνεχεία, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για να πέσει η αυλαία στο τελευταίο «Στούντιο 4» για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version