Site icon NewsIT

Ναταλί Κάκκαβα: Συζητήθηκε το όνομα μου για να συμμετέχω σε εκπομπή που τελικά δεν έγινε ποτέ

13.09.2024 | 08:02
Ναταλί Κάκκαβα: Συζητήθηκε το όνομα μου για να συμμετέχω σε εκπομπή που τελικά δεν έγινε ποτέ

“Νιώθω πως κάτι πολύ όμορφο με περιμένει και είμαι σίγουρη πως θα είναι κάτι όπου θα ταιριάξω απόλυτα” είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

Η Ναταλί Κάκκαβα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στη Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για την ενδεχόμενη τηλεοπτική της επιστροφή και η εκπομπή που ήταν να συμμετέχει πέρυσι, αλλά δεν υλοποιήθηκε.

Θέλεις να επιστρέψεις στην τηλεόραση;

Η τηλεόραση αποτελεί ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου. Ξεκίνησα να εργάζομαι στην τηλεόραση από τα 23 μου. Με μικρά διαλείμματα απουσίας, «μεγάλωσα» δουλεύοντας στην τηλεόραση, έκανα οικογένεια και είμαι ευγνώμων για όσα μου έχει προσφέρει αυτή η δουλειά. Φυσικά και θέλω να επιστρέψω, αν και νιώθω ότι δεν έχω λείψει και ποτέ. Μην ξεχνάς ότι ούσα παντρεμένη με τον Γρηγόρη (Γκουντάρα), έναν άνθρωπο επίσης επαγγελματία της τηλεόρασης, η επαφή μου με την τηλεοπτική επικαιρότητα είναι καθημερινή. Μακάρι να προκύψει κάτι ενδιαφέρον, που θα μπορούσα να το υπηρετήσω και να ήμουν χρήσιμη και παράλληλα χαρούμενη.

Έχεις προτάσεις;

Οι προτάσεις απέχουν πολύ από την υλοποίηση. Μην ξεχνάς ότι πέρυσι συζητήθηκε το όνομα μου σχεδόν μια χρονιά για να συμμετέχω σε μια εκπομπή, που τελικά δεν έγινε ποτέ. Πιστεύω, λοιπόν, πως τα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο έχουν αλλάξει. Και τα πιο ωραία γίνονται πλέον, έτσι, ξαφνικά. Νιώθω πως κάτι πολύ όμορφο με περιμένει και είμαι σίγουρη πως θα είναι κάτι όπου θα ταιριάξω απόλυτα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version