Site icon NewsIT

Νατάσα Εξηνταβελώνη: Μου άφησε γλυκόπικρη γεύση το φινάλε στον «Παράδεισο των κυριών»

23.06.2024 | 09:01
Νατάσα Εξηνταβελώνη: Μου άφησε γλυκόπικρη γεύση το φινάλε στον «Παράδεισο των κυριών»

“Είχαν δημιουργηθεί ιστορίες, οι οποίες με έναν τρόπο ήταν άλυτες” εξηγεί η Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Για όσα θα δούμε… πολύ σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μιας και θα πέσει η αυλαία της καθημερινής σειράς “Παράδεισος των κυριών στον Alpha, μίλησε η Νατάσα Εξηνταβελώνη στη δημοσιογράφο Μάρα Σαρρή κα το περιοδικό My Tv. 

Τι να περιμένουμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς;

Οι εξελίξεις είναι τέτοιες και όλα κινούνται με τόσο γρήγορο ρυθμό, που νομίζω ότι η Αμαλία δεν προλαβαίνει να καταλάβει τι της συμβαίνει. Το ένα κακό μαντάτο διαδέχεται το άλλο.

Σε αντίθεση με άλλους χαρακτήρες που μιλούν απόλυτα και σκληρά, η Αμαλία στην κατάσταση που έχει βρεθεί και που έχει μετακινηθεί ο κόσμος της, δεν εύχεται τίποτα κακό για κανέναν. Θα συμβιούν απώλειες που θα την επηρεάσουν πολύ!

Τι γεύση σου άφησε το φινάλε της σειράς;

Γλυκόπικρη. Αλλά νομίζω ότι είναι εύστοχο το ότι η αίσθηση είναι γλυκόπικρη γιατί είχαν δημιουργηθεί ιστορίες, οι οποίες με έναν τρόπο ήταν άλυτες. Δεν μπορούσες να πεις ότι αυτή η εξίσωση θα οδηγήσει κάπου ευχάριστα. Όμως, το γεγονός ότι τους βλέπουμε στο μέλλον, με έναν τρόπο νομίζω μέσα μου πως δείχνει ότι πάντα η ζωή συνεχίζεται.

Πάντα τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους και πάντα όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Δηλαδή, το να μην μπορούν κάποιοι να πληγώσουν έναν άλλο άνθρωπο, το να μην μπορεί ένας έρωτας να ευοδωθεί, νομίζω ότι συμβαίνει για κάποιο λόγο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version