Για την επιρροή που έχει η πάροδος του χρόνου στα ζευγάρια αλλά και για τα σχόλια που δέχεται η ίδια για τον ρόλο στο σίριαλ «Παιχνίδι εκδίκησης» μίλησε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, αυτή την εβδομάδα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου.
«Νομίζω ότι η πίεση της καθημερινότητας, τα προβλήματα που έχουμε λίγο πολύ όλοι στη ζωή μας, όλα αυτά μας κάνουν να ξεχνάμε γιατί αγαπηθήκαμε και καταλήγουμε να ξεσπάμε ο ένας στον άλλον», τόνισε μεταξύ άλλων η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τι σας λέει ο κόσμος στον δρόμο, όταν σας βλέπει;
Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος με τη σειρά, αλλά δυστυχώς μερικοί μου κάνουν παράπονα για τη στάση που έχει κρατήσει μέχρι σήμερα η Κλέλια. Ελπίζω στην πορεία να αλλάξουν γνώμη, καθώς η Κλέλια στέκεται πλέον δίκαια προς τη Μαρίνα. Δεν είναι τυχαίο που η Κλέλια λέει στη φίλη της τη Χρύσα ότι ο παιδικός τους φίλος έχει διαβρωθεί με το πέρασμα των χρόνων, έχει αλλάξει και δεν τον αναγνωρίζει.
Αλήθεια, με αφορμή τη σειρά και τη σχέση της Μαρίνας με τον Άγη, έχετε σκεφτεί πως η αγάπη και η αφοσίωση γίνονται μίσος και εκδίκηση; Τι συμβαίνει με την πάροδο των χρόνων στα ζευγάρια;
Δεν θέλω να πιστεύω ότι η αγάπη μπορεί να γίνει μίσος και η αφοσίωση εκδίκηση. Είναι πολύ στενάχωρο να οδηγούνται εκεί δυο άνθρωποι που αγαπήθηκαν. Νομίζω ότι η πίεση της καθημερινότητας, τα προβλήματα που έχουμε λίγο πολύ όλοι στη ζωή μας, όλα αυτά μας κάνουν να ξεχνάμε γιατί αγαπηθήκαμε και καταλήγουμε να ξεσπάμε ο ένας στον άλλον.