Τρίτη, 2 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Νίκος Κοκλώνης: «Δεν υπάρχει πιο στρίγκλα από την Πάμελα Άντερσον»

Νίκος Κοκλώνης: «Δεν υπάρχει πιο στρίγκλα από την Πάμελα Άντερσον»

Τα τηλεοπτικά πρόσωπα σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος συμμετείχε στο παιχνίδι του After Dark, Δάγκωσε τη γλώσσα σου και απάντησε στα όσα τον ρώτησε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Ο Νίκος Κοκλώνης με τα φαρμακερά του σχόλια έδωσε μια άλλη νότα στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, ενώ δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις σχετικά με Πάμελα Αντερσον.

Εξέφρασε την επιθυμία να ενώσει μουσικά  τον Αντώνη Ρέμο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, όπως έκανε με την Αννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.

Κατερίνα Καινούργιου

«Η καλύτερη καρδιά της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι πολύ παρεξηγημένη γιατί είναι αυθόρμητη και παρορμητική και σπάει τα νεύρα, και τα δικά μου. Αν τη γνωρίσεις καλύτερα είναι το καλύτερο κορίτσι. Μέχρι να πεις το καλύτερο κορίτσι, λες διάολος. Η Κατερίνα μπορεί να εκνευριστεί μαζί σου, να γίνει χαμός, να καταστραφεί το στούντιο και μόλις την πάρεις αγκαλιά να πει “Συγγνώμη που το έκανα, σε αγαπάω”. Αλλά θα δώσει και το βρακί της αν έχεις ανάγκη. Μπορεί να πει πράγματα που αν το δεις σοβαρά, μπορεί να τσακωθείς».

Γιώργος Λιάγκας

«Ο Γιώργος Λιάγκας για μένα είναι πολύ καλός δημοσιογράφος. Δαιμόνιος με την τηλεθέαση. Το πρωί θα κάνει τα πάντα για να κάνει νούμερα. Ασχολείται με την εκπομπή, δεν βάφεται, ντύνεται και φεύγει. Είναι ο καλύτερος για το 8-10. Όταν κάνει το 8-10 θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης για τα επόμενα 60 χρόνια».

Δανάη Μπάρκα

«Τη λατρεύω τη Δανάη, είναι “κόρη” μου λόγω της Βίκυς. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτό το πράγμα. Η Δανάη είναι αγαπημένο μου κορίτσι, δεν με έφερε σε δύσκολη θέση. Η Κατερίνα είναι φίλη μου, είμαι παραγωγός της. Δεν θα πάω θέση γιατί; Από άποψη. Δεν πιστεύω ότι τα προσωπικά μας πρέπει να βγαίνουν στην ελληνική τηλεόραση. Η Κατερίνα παρεξηγήθηκε αλλά είναι παρορμητική. Έτσι όπως το είπε ήθελα να βγω στον αέρα αλλά είπα δεν θα είμαι παρορμητικός».

Τρύφωνας Σαμαράς

«Είναι φίλος μου πολύ, είναι αδερφός μου. Έχεις τις γκρίνιες του κι αυτός, μη νομίζεις ότι περνάω ωραία. Έχουμε γκρίνιες τέτοιου τύπου. Δεν κάνουμε παρέα γιατί δεν έχω χρόνο. Του κακοφαίνεται γιατί με αγαπάει πολύ. Ο Τρύφωνας κάνει παρέα με τους γονείς μου. Δεν έχω τον Τρύφωνα, έχω και τη μητέρα μου μαζί».

Άννα Βίσση

«Έχω περάσει τέλεια με την Άννα, τον Καρβέλα και την Αννίτα. Ανυπομονώ και για την επόμενη συνεργασία μου με την Άννα. Δεν έχω κάτι να σας πω αλλά δεν σημαίνει ότι δεν έχω προτείνει κάτι».

Παράλληλα ο Νίκος Κοκλώνης μιλά για την αγάπη του για το τραγούδι, το «εμπάργκο» του Αντώνη Ρέμου αλλά και την απίστευτη ιστορία με την άφιξη της Pamela Anderson στην Αθήνα για το J2US.

«Νομίζω ότι δεν έχω χρόνο για να σταματήσω, δεν μου φτάνουν 24 ώρες για να κάνω όλα αυτά που έχω βάλει κάτω από τη μασχάλη. Είναι τόσα πολλά που δεν βρίσκω χρόνο αλλά μου αρέσει. Όποιος μου πει να μην τραγουδάω, θα φύγω από τη χώρα. Είναι ο λόγος που ζω. Όλοι δεν έχουμε ένα χόμπι; Τι να κάνουμε που για εμένα είναι επάγγελμα επειδή έχω ωραία φωνή;

Με “απείλησε” ο Αντώνης Ρέμος να μην τραγουδήσω στο Fame Story και μου είπε ότι δεν είναι J2US και πρέπει να φανούν τα παιδιά. Και για μην “κομπλάρουν” είπα να μην τραγουδάω. Τραγουδούσα από πολύ μικρός.

Υπάρχουν στιγμές που εκνευρίζομαι πολύ αλλά μετά από λίγο το ξεχνάω. Το πιο δημιουργικό μέρος της ημέρας μου είναι όταν σκεφτόμαστε νέα πρότζεκτ, σιχαίνομαι τις παραγωγές. Δεν ταιριάζει με εμένα, μου αρέσει το δημιουργικό κομμάτι. Δεν μου αρέσει καθόλου να αποφασίζω για το ποια λάμπα θα μπει που, αλλά μου αρέσει το δημιουργικό κομμάτι. Πεθαίνω για αυτό!», ήταν τα λόγια του.

«Αντί να πω Άννα Βίσση είπα Άννα Βρύση, γιατί είχα το άγχος»

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την ιστορική συνύπαρξης της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή. «Είχα το άγχος πώς θα προσφωνήσω την Άννα Βίσση. Ήθελα να κρατήσω την ισορροπία ανάμεσα στην Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή. Αντί να πω Άννα Βίσση είπα Άννα Βρύση, γιατί είχα το άγχος και την αγωνία μου. Την αγαπάω την Άννα , την ευχαριστώ, μου έδωσαν αυτές οι δύο γυναίκες με την τόσο μεγάλη ιστορία, τη δυνατότητα στις καλύτερες στιγμές της ελληνικής, ιδιωτικής τηλεόρασης να συμπεριλάβουν και τη στιγμή που παρουσίαζα το J2US και τις έφερα εκεί.

Τι έχω τραβήξει με τον Γιώργο Αρσενάκο! Την ιδέα την είχε ο Γιώργος. Λέει θα φέρω την Άννα. Του λέω “αποκλείεται να έρθει η Άννα και να είναι και η Δέσποινα εδώ”. Έρχεται στο σπίτι η Δέσποινα να της πω ότι έχουμε κανονίσει με την Άννα, έρχεται και ο Αρσενάκος. Λέω “κοίτα Δέσποινα θα έρθει και η Άννα τώρα”. Χτυπάει η πόρτα μπαίνει με γλυκά η Άννα κοιτάει τη Δέσποινα, με βλέπει μου λέει “η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη!”. Αυτό ήταν κολλητές! Λέω δεν θα εμφανιστείτε μαζί πριν από το live, θα το δούμε στον αέρα. Σε πέντε λεπτά ήταν κολλητές. Και εγώ από εμένα μου κοιτούσα τον Αρσενάκο και έλεγα “Θεέ μου, τι γίνεται εδώ;”. Και Παραμονή είχαμε κι άλλο. Έχει έρθει η Καίτη Γαρμπή, παίρνει τηλέφωνο ο Γιώργος και λέει “Το βράδυ που θα έρθει η Άννα δεν το σηκώνει. Λες να μην έρθει; Μήπως να πάμε από εκεί;”. Ευτυχώς ξύπνησε! Φαντάσου να είχαμε βγάλει τρέιλερ και να μην ερχόταν. Ας είναι καλά ο Γιώργος».

«Δεν υπάρχει πιο στρίγκλα από την Πάμελα Άντερσον»

Σχετικά με την Πάμελα Αντερσον δεν δίστασε να τη χαρακτηρίσει στρίγκλα κάνοντας αποκαλύψεις για την εποχή που ήρθε στην Ελλάδα. «Έχω κάνει κι άλλα πριν από το Just που ήταν εξίσου σημαντικά. Όταν ήρθε ο μπαμπάς-μαμά Kardashian, για την Ελλάδα ήταν huge. Θα ήθελα να ενώσω κι άλλους καλλιτέχνες. Θα ήθελα να ενώσω τον Αντώνη Ρέμο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Μουσικά θα ήταν από τις καλύτερες μουσικές στιγμές του Just. Μου έχει πει η Pamela Anderson που ήταν ό,τι πιο δύσκολο μου έχει τύχει. Μου είπε να πούμε ψέματα ότι γνωριζόμαστε καιρό. Κατεβαίνει από το αεροπλάνο, πεινάει, δεν βρίσκω κάτι vegan. Βγαίνουμε έξω, της λέω θα μπούμε μαζί στο αυτοκίνητο.

Την παίρνει facetime ο σύντροφός της, εγώ δίπλα. Βλέπει εμένα και λέει “Ποιος είναι αυτός;”, λέει “είναι ο παρουσιαστής” και εκείνη επειδή τον φοβόταν μου λέει “βγες έξω από το αμάξι”, της λέω “πού να βγω; Θα ξεφτιλιστούμε”. Και φώναζε και λέω “εντάξει”. Πάει μετά στον Τρύφωνα για να τη χτενίσει. Τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω “Δεν υπάρχει πιο στρίγκλα”. Εγώ να βρίζω δεν καταλαβαίνεις. Την κάνει μέλι ο Τρύφωνας, γίνονται κολλητοί. Έρχονται στο σόου αγκαζέ! Έχω περάσει διάφορα. Δεν έχω γνωρίσει καλύτερο άνθρωπο από την Caitlyn Jenner. Έρχεται με την γκόμενά της, μου λέει “διάβασα την ιστορία σου και ήρθα”. Της είχα κανονίσει μια φανταστική είσοδο, βγήκε, τα είπε, κυρία».

Media Τελευταίες ειδήσεις