Τρίτη, 1 Οκτ.
21oC Αθήνα

Νίκος Μουτσινάς: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας του παρουσιαστή

Νίκος Μουτσινάς: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας του παρουσιαστή
ΦΩΤΟ NDP

Ο Νίκος Μουτσινάς χρειάστηκε να νοσηλευτεί και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε περισσότερες πληροφορίες, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Εξιτήριο πήρε ο Νίκος Μουτσινάς μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε και όπως αποκάλυψε και ο ίδιος μέσω ενός βίντεο στο instagram, πλέον είναι όλα καλά. «Λοιπόν, ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα περαστικά σας. Όλα είναι μια χαρά τώρα και θα ήθελα πραγματικά μέσα απ’ την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και τους νοσοκόμους στο «Υγεία», που με πρόσεξαν λες και ήμουν συγγενής τους», λέει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς 

Το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου του 2024, μέσα από τον αέρα του Happy Day στον Alpha, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον παρουσιαστή, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που βρέθηκε στο νοσοκομείο,

«Ο Νίκος είναι ήδη σπίτι εδώ και 2-3 μέρες. Πέρασε μια δύσκολη ιστορία με το στομάχι του. Έπαθε μια θρόμβωση. Αυτό δεν έχει ξανακουστεί, μου έδωσε το πράσινο φως να το πω. Έπαθε μια θρόμβωση… Το θέμα είναι ότι, όταν εισήχθη στο νοσοκομείο την προηγούμενη Τρίτη, δεν ήξεραν τι έχει. Είχε έντονους πόνους, έντονες ενοχλήσεις.

Είχε κάποια συμπτώματα… Τελικά, τέλος καλό όλα καλά… Ήταν ένα θέμα που αντιμετωπίστηκε. Είναι πολύ καλά, είναι ανυπόμονος να επιστρέψει» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Είχε προηγηθεί το βίντεο που είχε ανεβάσει ο Νίκος Μουτσινάς στα social media.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Νίκος Μουτσινάς νοσηλεύτηκε για περίπου πέντε ημέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, μετά από έντονες γαστρεντερολογικές ενοχλήσεις που είχε. Οι γιατροί, μετά το πέρας των απαραίτητων κλινικών εξετάσεων, έκριναν αναγκαία την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, από το οποίο όπως αποδεικνύει και ο ίδιος στο βίντεό του, έχει πάρει πλέον εξιτήριο.

Media Τελευταίες ειδήσεις