Παρασκευή, 19 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Νίκος Υποφάντης: Καβγάς με καλεσμένο στον «αέρα» εκπομπής: «Το κάνατε προσωπικό, ευχαριστώ φεύγετε»

Νίκος Υποφάντης: Καβγάς με καλεσμένο στον «αέρα» εκπομπής: «Το κάνατε προσωπικό, ευχαριστώ φεύγετε»

Ένας έντονος λεκτικός καβγάς ξέσπασε στη σημερινή του (19.07.2024) εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Υποφάντης, ο οποίος «τσακώθηκε» on air με ένα καλεσμένο του.

Στην πρωινή εκπομπή του «Action 24» ο Νίκος Υποφάντης ξέσπασε σε ζωντανή σύνδεση νιώθοντας θιγμένος από τον σχολιασμό που έκανε ο καλεσμένος του, Δημήτρη Σαββίδη, με τον παρουσιαστή να αποφασίζει να «κόψει» την τηλεφωνική τους σύνδεση, αφού δεν συμφωνούσε με τον συνομιλητή του.

Ο μηχανολόγος που είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Tik Tok, Δημήτρης Σαββίδης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Action Τώρα», ο οποίος την ώρα που μιλούσε για την ακρίβεια των προϊόντων στη χώρα, αποφάσισε να κάνει και ένα σχόλια αναφορικά με το λειτούργημα του δημοσιογράφου και τον τρόπου που ο Νίκος Υποφάντης το υπηρετεί.

«Με όλο τον σεβασμό, στην Ελλάδα δεν θα αλλάξει τίποτα όσοι εσείς οι δημοσιογράφοι που έχετε τη δύναμη και δυνατότητα να εκθέσετε τους πολιτικούς που χειραγωγούν ανάλογα με τα συμφέροντα που εξυπηρετούν. Το 2019 εσείς κύριε Υποφάντη ήσασταν σε άλλο κανάλι κάνατε μάχιμη στηλιτεύοντας την τότε κυβέρνηση, όμως από το 2019 μέχρι το 2022 και δεν κάνατε την ίδια κριτική», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σαββίδης.

«Τι δεν κάναμε; Τώρα μιλάτε με εμένα. Θα απαντήσω! Ακούστε κάτι! Είχαμε δύο χρόνια πανδημίας, δεν ξέραμε αν θα μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι. Εσείς πιστεύετε αυτά τα δύο χρόνια που λέτε με τόσο στόμφο ότι δεν έκανα καλή δημοσιογραφία δεν ξέραμε τι γίνεται στην αγορά;

Ξέρατε ότι οι τιμές των καυσίμων μηδένισαν κύριε; Ξέρετε ότι οι τιμές μηδένισαν και τράβηξαν πίσω τις τιμές των προϊόντων σε όλον τον κόσμο; Μην μου το παίζετε έξυπνος εμένα! Είναι προσωπικό το θέμα», σχολίασε εκνευρισμένος με τη σειρά του ο δημοσιογράφος.

«Ήσασταν δύο χρόνια στο κανάλι και δεν λέγατε τίποτα», επέμεινε ο Δημήτρης Σαββίδης με αποτέλεσμα ο Νίκος Υποφάντης να κλείσει τη ζωντανή σύνδεση, λέγοντας: «Ευχαριστούμε πολύ, φεύγετε!».

Media Τελευταίες ειδήσεις