Site icon NewsIT

Νίκος Υποφάντης: Μετράει αντίστροφα στο Action 24 για τα φετινά Χριστούγεννα και γίνεται viral

05.09.2024 | 12:43
Νίκος Υποφάντης: Μετράει αντίστροφα στο Action 24 για τα φετινά Χριστούγεννα και γίνεται viral

Ο Νίκος Υποφάντης ανυπομονεί, όπως φαίνεται, για τα φετινά Χριστούγεννα και θέλησε να το δείξει στον αέρα του Action 24.

Ο Νίκος Υποφάντης ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές του διακοπές, επέστρεψε στον αέρα του Action 24 και όπως φαίνεται έχει στο μυαλό του, τα φετινά Χριστούγεννα. Στην περίοδο δηλαδή, που θα κάνει διάλειμμα, για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του. Ακόμα όμως αυτή η περίοδος αργεί. Απομένουν όπως είπε 110 ημέρες και 15 ώρες!

Στο πλευρό του Νίκου Υποφάντη ήταν η Ντόρα Κουτροκόη. Οι παρουσιαστές του Action24, απαντώντας σε σχετικό σχόλιο τηλεθεατών από τη χθεσινή εκπομπή, έκαναν τη δική τους αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα το πρωινό της Πέμπτης (05-09-2024).

«Για να απαντήσουμε και στο χθεσινό ερώτημα των τηλεθεατών, θέλω να σας πω, αδέλφια, ότι έχουμε 110 ημέρες και 15 ώρες μέχρι τα Χριστούγεννα. Οι ώρες είναι αβάσταχτες. 15 ώρες; Αβάσταχτο!», είπε χαριτολογώντας ο Νίκος Υποφάντης και πρόσθεσε: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους!».

«Να είμαστε καλά! Μπήκε ο τίτλος κατ’ ευθείαν», σχολίασε με χιούμορ η Ντόρα Κουτροκόη και το δίδυμο του Action24 ξεκίνησε με τη θεματολογία της σημερινής εκπομπής.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version