Κυριακή, 30 Ιουν.
27oC Αθήνα

Ντέπυ Γκολεμά: «Είχα ένα σφίξιμο στο κεφάλι για την επανένωση Τανιμανίδη – Μαυρίδη»

Ντέπυ Γκολεμά: «Είχα ένα σφίξιμο στο κεφάλι για την επανένωση Τανιμανίδη – Μαυρίδη»

«Και έλεγα γιατί έχω πονοκέφαλο», αναφώνησε η Ντέπυ Γκολεμά στην ερώτηση για την επιστροφή του World Party.

Τόσο στην επανένωση του Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη όσο και στο τηλεοπτικό μέλλον της Ζήνας Κουτσελίνη, της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Ουγγαρέζου αναφέρθηκε, μεταξύ πολλών άλλων, η Ντέπυ Γκολεμά στο «Πρωινό Σου Σου» του OPEN.

«Νομίζω ότι ήταν σωστή η απόφαση του STAR να μην προχωρήσει την βραδινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Φτάνει, μπορεί να κάνει τα πάντα στο μεσημέρι. Δεν είναι ανάγκη να απλωνόμαστε και στο βράδυ», επισήμανε η τηλεκριτικός και δημοσιογράφος.

«Πως σας φαίνεται ότι επιστρέφει και το World Party; Αυτή η επανένωση του Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη;» ρώτησε επίσης η ρεπόρτερ της ψυχαγωγικής εκπομπής για να απαντήσει η Ντέπυ Γκολεμά ως εξής. «Και έλεγα γιατί έχω πονοκέφαλο! Είχα ένα σφίξιμο εδώ, στο κεφάλι, ναι. Αυτά.

Το να πάει η Φαίη Σκορδά στο MEGA και να έχει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο δίπλα της, δεν είναι σενάριο πια. Αυτό είναι έτοιμο προς υπογραφήν. Εμένα μου αρέσει πολύ ο Ουγγαρέζος και θα ήθελα να τον δω σε έναν αναβαθμισμένο ρόλο. Θα έρθει η ώρα και η στιγμή να του δοθεί η ευκαιρία», υπογράμμισε, επίσης, η Ντέπυ Γκολεμά στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη το πρωινό της Πέμπτης

Media Τελευταίες ειδήσεις