Παρασκευή, 27 Σεπτ.
22oC Αθήνα

Ντέπυ Γκολεμά: Γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης με έχουν πάρει τηλέφωνο έξαλλοι και με έβρισαν

Ντέπυ Γκολεμά: Γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης με έχουν πάρει τηλέφωνο έξαλλοι και με έβρισαν

“Υπήρχε μια τεράστια διαμάχη με μεγάλο όνομα της τηλεόρασης για πάρα πολλά χρόνια” θυμάται η Ντέπυ Γκολεμά.

Στην πολυετή δημοσιογραφική της διαδρομή, τα λάθη και τις συγνώμες, μίλησε με ειλικρίνεια η Ντέπυ Γκολεμά όταν βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (05.06.2024) στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

“Ναι βέβαια και έχω αδικήσει, ασφαλώς. Άμα έχεις 30 χρόνια μια στήλη, 43 χρόνια είσαι στο επάγγελμα, δεν γίνεται να μην αδικήσεις. Και τηλέφωνα με έχουν πάρει και να με απολύσουν, δόξα τω Θεώ, προσπάθησαν. Το ευχάριστο είναι ότι η Γκολεμά δεν μπόρεσε να απολυθεί ποτέ, αυτό είναι ένα δεύτερο παράσημο για μένα” εξομολογήθηκε, αρχικά, η γνωστή τηλεκριτικός.

“Νομίζω ότι ζήτησαν να απολυθώ πέντε φορές. Εγώ δημόσια βεβαίως και έχω παραδεχθεί το λάθος μου και συγνώμη έχω ζητήσει γιατί είναι ωραίο πράγμα να ζητάς συγνώμη.

Τα παιδιά και οι συνάδελφοι που είναι από την άλλη όχθη νομίζουν ότι στρεφόμαστε εναντίον τους. Εγώ δεν στρέφομαι εναντίον τους, αν πω κάτι θα πω για την εκπομπή που κάνει ένα πρόσωπο. Εκεί είναι το λάθος που πρέπει να εντοπίσουν τα παιδιά”.

“Εγώ δεν έχω κάτι με την Κατερίνα Καινούργιου ή την Φαίη Σκορδά για παράδειγμα, τις οποίες τις ξέρω και 100 χρόνια, αν θα πω κάτι θα είναι για την εκπομπή και την απόφαση να την αλλάξει ώρα. Δεν είναι δηλαδή προσωπικό”.

  

“Μου έχει τύχει να με πάρουν τηλέφωνο έξαλλοι και να με βρίσουν, πολύ γνωστά μάλιστα πρόσωπα. Υπήρχε μια τεράστια διαμάχη με ένα πολύ μεγάλο όνομα της τηλεόρασης, για πάρα πολλά χρόνια, με πήρε όμως στην εφημερίδα του και… ησύχασε, ο Νίκος Χατζηνικολάου” υπογράμμισε, ακόμα, η Ντέπυ Γκολεμά στη νέα της συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

Media Τελευταίες ειδήσεις