Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ο 4ος κύκλος του Succession κάνει σήμερα πρεμιέρα στα Novacinema

Ο 4ος κύκλος του Succession κάνει σήμερα πρεμιέρα στα Novacinema

Από σήμερα (07.04.2023) στις 22:00 και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα, θα προβάλλεται στο Novacinema4, ο 4ος και τελευταίος κύκλος της επιτυχημένης σειράς Succession!

Το φινάλε του Succession, της σειράς με τους εκατομμύρια πιστούς σε όλο τον κόσμο, έρχεται αποκλειστικά στα Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό! 

Και όπως λέει και ο πρωταγωνιστής της σειράς Brian Cox στο promo trailer της Nova: «Γεια σου Ελλάδα. Είμαι ο Μπράιαν Κοξ. Μην χάσετε ούτε ένα επεισόδιο από τον 4ο κύκλο του Succession. Αποκλειστικά στο Novacinema». 

Η κοινωνική δραματική σειρά «Succession» ρίχνει αυλαία και οι συνδρομητές της NOVA θα δουν πως η πώληση του ομίλου Waystar Royco πλησιάζει.  

Η προοπτική της σεισμικής αυτής πώλησης προκαλεί υπαρξιακό άγχος και διάσπαση στους Ρόι, καθώς αγωνιούν να δουν πώς θα είναι η ζωή τους μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.  

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Brian Cox (Logan Roy), Jeremy Strong (Kendall Roy), Kieran Culkin (Roman Roy), Sarah Snook (Shiv Roy), Alan Ruck (Connor Roy), Nicholas Braun (Greg Hirsch), Matthew Macfadyen (Tom Wambsgans), J. Smith-Cameron (Gerri Kellman). 

Οι σειρά είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες και επεισόδια σειρών.  

Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημέρων.

Media Τελευταίες ειδήσεις