Τετάρτη, 3 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο Jeremy Irons θα είναι ο «μπαμπάς» της Jennifer Aniston στο Morning Show

Ο Jeremy Irons θα είναι ο «μπαμπάς» της Jennifer Aniston στο Morning Show

Το Morning Show, η σειρά που δημιούργησαν οι Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν, ετοιμάζεται για την 4η σεζόν της και σε αυτή «μπαίνει» ακόμη ένας βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο Τζέρεμι Άιρονς!

Πριν από μερικές μέρες, επιβεβαιώθηκε ότι στο Morning Show θα εμφανιστεί η (επίσης βραβευμένη με Όσκαρ) Μαριόν Κοτιγιάρ. Ο Τζέρεμι Άιρονς θα είναι ο Μάρτιν Λέβι, ο πατέρας της Άλεξ Λέβι, της ηρωίδας που ενσαρκώνει η Τζένιφερ Άνιστον.

Και φέρεται ότι ο… «μπαμπάς» Jeremy Irons θα κάνει δύσκολη τη ζωή της κόρης του Jennifer Aniston. Η άφιξη του Martin πιθανότατα να επιτείνει τις δυσκολίες, τις πιέσεις και το άγχος που αντιμετωπίζει η Alex στη δουλειά της, αναφέρει χαρακτηριστικά το Deadline.

Αντίθετα, από την 4η σεζόν του Morning Show θα απουσιάσει η Τζουλιάνα Μάργκουλις, η οποία εμφανίστηκε στον δεύτερο και τρίτο κύκλο της σειράς.

Με πρωταγωνίστριες αλλά και εκτελεστικούς παραγωγούς την Jennifer Aniston και την Reese Witherspoon (μαζί με την εταιρεία παραγωγής «Media Res»), το «The Morning Show» εξερευνά «τον απίθανο κόσμο των πρωινών ειδήσεων και το παρασκήνιο της ζωής των ανθρώπων που βοηθούν την Αμερική να ξυπνήσει το πρωί».

Το καστ συμπληρώνουν οι Μπίλι Κράνταπ (Billy Crudup), Μαρκ Ντούπλας (Mark Duplass), Νέστορ Κάρμπονελ (Nestor Carbonell), Κάρεν Πίτμαν (Karen Pittman), Γκρέτα Λι (Greta Lee) και Νικόλ Μπέχαρι (Nicole Beharie) υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Μίμι Λέντερ (Mimi Leder) η οποία εκτελεί και χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Media Τελευταίες ειδήσεις