Site icon NewsIT

Ο ALPHA κάνει… επίθεση τα σαββατοκύριακα!

19.09.2013 | 11:20
Ο ALPHA κάνει… επίθεση τα σαββατοκύριακα!

Μία κίνηση που φαίνεται ότι θα αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα. Ο λόγος για τα σχέδια που κάνουν στον ALPHA και που θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις και από τα υπόλοιπα κανάλια.

Το κανάλι της Κάντζας λοιπόν δηλώνοντας εμμέσως πλην σαφώς ανίκανο να μπει στη μάχη της τηλεθέασης έχει… απενεργοποιήσει την καθημερινή πρωινή του ζώνη μεταφέροντας την μέχρι πρότινος «βασίλισσα της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης», την Ελένη Μενεγάκη, τα μεσημέρια.

Ωστόσο ο ALPHA διατηρεί την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σαββατοκύριακου προσπαθώντας να βάλει τους τηλεθεατές «Μες στην καλή χαρά». Και με τα σχέδια που κάνουν στην Κάντζα είναι φανερό ότι σκοπεύουν να ενεργοποιήσουν ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου, ώστε να συγκεντρώσουν περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητά τους.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, τα στελέχη της Κάντζας σκοπεύουν να βγάλουν στον αέρα μία ακόμα live εκπομπή τα σαββατοκύριακα. Προς το παρόν τα σχέδια αυτά είναι… επί χάρτου, αλλά θεωρείται σίγουρο ότι η εκπομπή θα βγει μέσα στον Νοέμβριο. Η ώρα μετάδοσης ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί, αφού πρέπει να ληφθούν πολλά πράγματα υπόψη, όπως ακόμα κι οι βάρδιες του προσωπικού του σταθμού. Έτσι η καινούργια life style κυρίως εκπομπή ή θα μεταδίδεται μετά την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» ή το απόγευμα, λίγο πριν το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Το θέμα πάντως είναι πώς θα αντιδράσουν τα υπόλοιπα κανάλια, αν δηλαδή παραμείνουν με μαγνητοσκοπημένες εκπομπές ή θα αποφασίσουν να ενεργοποιηθούν κι αυτοί τα σαββατοκύριακα με την παραγωγή live εκπομπών!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version